JAMESHjørnesofa Høyre Grå

10 995
NOK
Delbetale fra: 276 NOK/Måned
Fargenavn:Grå
Forventet levering: 5-10 hverdager
Delbetale fra: 276 NOK/Måned
Varemerke:Comfort GardenSittedybde:53 cmRyggstøtte høyde:55 cmTykkelse ryggpute:20 cmArtikkelnummer:535456Se alle spesifikasjoner

James loungegruppe har et stort og romslig design med en bekvem hjørnesofa å synke ned i. Sofaen kompletteres av et loungebord i samme stil og har en topplate av glass. Designet er klassisk og bygd med fokus på komfort. James er en loungegruppe som passer like bra til ettermiddagskaffen i solen som til en middag med venner.

Material og vedlikeholdsråd

  • Kunstrotting er et værbestandig, slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale som kan stå ute året rundt.
  • For å unngå unødvendig slitasje og kunne ha glede av møblene dine enda lenger, anbefaler vi at du dekker dem med et møbeltrekk når de ikke er i bruk.

James er en serie fra det populære varemerket Comfort Garden. I James-serien finner du alle møbler du trenger til uteplassen din. Designet er ukomplisert, stilrent og passer veldig bra inn i våre skandinaviske hjem. Møbelets design er inspirert av stuen og med James serien er det enkelt å flytte ut den hjemmekoselige stuefølelsen også utendørs.

Download PDF Vedlikeholdsråd Hagemøblerr

Spesifikasjoner
JAMES Hjørnesofa Høyre Grå
JAMESHjørnesofa Høyre Grå
Øvrig
Pute inkludert
Ja
Varemerke
Comfort Garden
Serie
James
Fargenavn
Grå
Farge
grå
Form
L-formet
Stablingsbar
Nei
Justerbar
Nei
Krever montering
Ja
Sammenleggbar
Nei
UtseendeKunstrotting
Avtagbart stoff
Ja
Mål
Bredde
196 cm
Høyde
85 cm
Dybde
75 cm
Høyde armlene
63 cm
Sittedybde
53 cm
Sittehøyde
34 cm
Sittebredde
167 cm
Tykkelse sittepute
9 cm
Tykkelse ryggpute
20 cm
Bredde ryggpute
54 cm
Tykkelse pute
9 cm
Bredde kortside
192 cm
Bredde langside
250 cm
Ryggstøtte høyde
55 cm
Armlenehøyde
63
Materiale
Materialtype
Kunstrotting
Bomull
Stål
Polyester
Fiber
Skum
Materiale ben
Stål
Artikkelnummer: 535456
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Comfort Garden
Comfort Garden
Comfort Garden – prisgunstige hagemøbler for alle tilfeller

Comfort Garden er et populært varemerke og bestselger innen hagemøbler. Deres visjon er å oppmuntre det herlige henget på uteplassen – uansett om det er i hagen eller på balkongen, i behagelige og stilsikre hagemøbler.Comfort Garden – fine hagemøbler

Tidløse hagemøbler med holdbar kvalitet er noe som Comfort Garden tilbyr. Det holdbare materialet aintwood og konstrotting er to materialer som alltid kommer å holde år etter år. Det er to populære materialer ved valg av hagemøbler og kommer garantert til å gjøre et velkomment inntrykk på din uteplass.

Holdbare hagemøbler år etter år med Comfort Garden

Du finner et bredt sortiment på de ulike utemøblene i ulike utførelser hos oss på Furniturebox. For å forlenge følelsen av ny hagemøbel anbefaler vi at du tar vare på dem med møbelbeskyttelse og vasker av dem med jevne mellomrom.

Mer fra: Comfort Garden