Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Loungesofa

 Vis 18 st Loungesofa på tilbud - Opptil 34%

Våre beste tilbud
Sorter etter
120 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Finn en fin loungesofa online! Vi har et bredt utvalg av loungesofaer i alle mulige varianter og stiler. En skikkelig bra loungesofa passer inn litt over alt. I uterommet, på balkongen, på verandaen. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe fine og billige loungesofaer online. Vi tilbyr også fine loungelenestoler, loungestoler og lungebord

Fantastiske loungesofaer

Å innrede med en loungesofa ute, på altanen, terrassen eller på balkongen, øker både trivsel og komfort. Skap en hyggelig uteplass med en behagelig og fin loungesofa fra Furniturebox. Hos oss kjøper du billig loungesofa med fint design og høy kvalitet. Velg fra et stort utvalg loungesofaer i forskjellige utførelser, former og størrelser og finn den som passer din uteplass best. Vårt sortiment er fylt med både klassiske og stilrene modeller, som loungesofaer i moderne design. Kanskje du er på jakt etter en stilren loungesofa i tre? Eller en trendy loungesofa i rotting eller kunstrotting? Kanskje en svart loungesofa er den stilen du ønsker, eller en hvit loungesofa? Vi vet hvor viktig det er å finne en loungesofa som går hånd i hånd med din smak og stil. Derfor har vi samlet et bredt sortiment med billige loungesofaer. Her finner du loungesofaer i vakre treslag som for eksempel akasie, men vi tilbyr også loungesofaer i kunstrotting i flere utførelser og farger. Vi har en loungesofa til de fleste smaker og behov! 

Stor loungesofa med plass til familie og venner

Optimaliser uteplassen med en skikkelig komfortabel loungesofa. I vårt sortiment kan du velge blant loungesofaer i forskjellige modeller og størrelser. Uansett om du vil innrede med en liten loungesofa ute til den litt mindre uteplassen , eller om du har plass til en stor loungesofa, så har vi alternativer for deg. Vi har alt fra mindre 2-3 seters loungesofaer i rette modeller, til romslige loungesofaer med divan. Våre loungesofaer er enkle å plassere og gjør seg perfekt til de litt mindre overflatene som for eksempel hjørner. Kompletter gjerne med våre sitteputer og puter til loungesofa

Loungesofaer og veldig mye mer…

Kombiner gjerne dine loungesofaer med andre artikler fra vårt store sortiment. Vi tilbyr komplette loungegrupper, og andre loungemøbler som blant annet loungelenestoler og loungebord. Pass også på å sjekke ut våre fine og praktiske løsninger til solbeskyttelse. Kom unna solen med en parasoll, eller hvorfor ikke lage et ekstra uterom i hagen med en herlig paviljong? Hos oss på Furniturebox kjøper du loungesofa og mye mer raskt og enkelt online. Dessuten tilbyr vi alltid levering til hjemmet og lave fraktkostnader.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.