Alle Hagesofaer

Hengekøyer

138stk. hengekøyer
Deals
Sorter etter
687713(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

På tide å kjøpe en hengekøye til late sommerdager i solen? Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe billige hengekøyer online. Vi tilbyr forskjellige modeller og utførelser, tradisjonelle hengekøyer som moderne variasjoner. Bestill din nye hengekøye i dag og med levering til hjemmet.

 

Koselig hengekøye i hagen

Sett gullkant på uteplassen, eller skap en favorittplass i hagen med en koselig hengekøye. Med en rolig og stilig hengekøye utendørs byr du på det beste sommerhenget. Til avkobling og hvile, eller til en høneblund, vi har hengekøyer til drømmenes hage. Hos oss kan du velge blant ulike modeller og utførelser. I vårt sortiment finner du også hengekøyer med stativ og de tradisjonelle hengekøyene som henges opp mellom for eksempel to tre med hjelp av kroker. kanskje du er på jakt etter en stor hengekøye, eller en litt mindre. Her finnes hengekøyer til alle behov og stiler.

Hengekøye med myggnett og tak

Mygg og insekt kan fort forstyrre den koselige stunden. Men i en hengekøye med integrert myggnett kan du endelig få hvile i fred og ro uten at knott og insekter blir et irritasjonsmoment. I vårt sortiment finner du komplette hengekøyer med stativ, tak og myggnett sånn at du kan nyte den norsken sommeren fult ut. Med en hengekøye med tak kan du også nyte av hengekøyen selv om sommerregnet melder sin ankomst. 

Forleng sommeren med en hengekøye innendørs

En hengekøye er enkel å ta med seg, enkel å sette opp og ta ned. Og faktumet er at den passer like bra i hagen som innendørs, i uterommet eller på balkongen. Med noen av våre hengekøyer som har stativ, trenger du ikke tenkte på opphengning. Plasser hengekøyen på det stedet du ønsker og vugg deg inn i en rolig hvilestund og koble helt av. Pass også på å sjekke ut vårt utvalg av hengestoler, en moderne og populær variant av hengekøyen.