10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører 8/6 23.59
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

LUND Sofa Hvit

Mer fra: Hillerstorp
Klassisk hagesofa i hvitlasert furu. Mål: B139 D77 H87 cm
3 295,-
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
2d 18h 2m 9s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde139 cm
Høyde87 cm
Dybde77 cm
Sittedybde40 cm
Sittehøyde43 cm
Sittebredde139 cm
Rygghøyde54 cm
Ryggstøtte høyde54 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingLasert
Antall
Sitteplasser3 st
Øvrig
Artikkelnummer131850
SerieHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
Krever monteringJa
UtseendeHvitt Tre
youtube thumbnail

Beskrivelse

Hvis man vil ha en historieleksjon om hvordan tresofaer så ut på 30-tallet, så trenger man ikke gå lengre enn å ta en titt på LUND! Med en enkel, men gjennomtenkt utførelse og herlig ergonomi, får sofaen et tiltalende ytre.

Hvitlasert sofa.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 139 cm
Dybde: 77 cm
Høyde: 87 cm
Sittehøyde: 39 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle