10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører 8/6 23.59
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Ekhult Hagebenk 140

1 695,-
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
2d 19h 45m 29s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde140 cm
Høyde88 cm
Materiale
MaterialtypeAkasietre
Øvrig
Artikkelnummer944188
FargenavnBrun
Farge

Beskrivelse

Denne klassiske hagebenken med et tebord, kombinerer stil og funksjonalitet og vil legge til et preg av rustikk sjarm til din hage, terrasse, ved bassengkanten eller annen utendørs plass. Denne benken er laget av holdbart, massivt akasietre, som har blitt etterbehandlet med en naturlig oljebehandling og er karakterisert av sin gode værbestandighet. Den er derfor svært egnet for utendørs bruk. Denne hagebenken har plass til to personer. Spilene i setet og ryggen tilbyr god støtte og sittekomfort, og den har to komfortable armlener. De to setene er koblet sammen med et tebord, et hendig sted hvor du kan sette ditt drikke, telefon eller andre små gjenstander. I tillegg kan setet og bordet enkelt foldes sammen når det ikke er i bruk, for å spare lagringsplass. Slapp av på denne flotte benken!

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle