Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Våre beste tilbud
Sorter etter
331 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Hagesofa på nettet

Er du ute etter en pen og billig hagesofa online? Da har du kommet rett! Hos Furniturebox finner du billige hagesofaer på nettet. Det spiller ingen rolle om du vil du ha et klassisk eller moderne uttrykk, her finner du mange varianter av kunstrottingsofaer til utendørsbruk. En hvit kunstrottingsofa? En hagesofa i teak? En romslig rottingsofa med mange sitteplasser? Hos oss finner du den billige utesofaen du leter etter. Vi har mange kunstrottingsofaer klar til levering i mange ulike varianter, alt for å skape en hyggeligere altan eller uteplass.
 
En hagesofa som føles helt rett øker trivselen, og kan heve stilfaktoren i en hel hage. Vi tilbyr billige kunstrottingsofaer i alle mulige former og størrelser. Vårt sortiment er fylt med hagesofaer med et stilrent design. Vi har sikkert en hagesofa til akkurat dine behov! Vi selger billige hagesofaer online i flere utførelser og farger. Her finner du moderne hagesofaer. Kombiner gjerne din hagesofa med andre produkter fra vårt enorme utendørssortiment. En flott kunstrottingsofa forbedrer ikke bare komforten på uteplassen din, den hever også stilfaktoren med mange hakk. Vi har også et bredt utvalg av sofaer i kunstrotting i alle tenkelige varianter og stiler. Skikkelige gode hagesofaer passer litt overalt i hagen. På uteplassen, på balkongen, på altanen eller i hagen. Så lenge det er en praktisk og lekker hagesofa kan den passe inn litt hvor som helst. Furniturebox har det meste for deg som vil kjøpe en pen og billig hagesofa eller kunstrottingsofa online.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.