Hagemøbler tre

628stk produkter
847934(8).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vanntett
Oppbevaring
Varemerke
Med hjul
Vaskbar
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype (1)
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Sengemål
Stablingsbar
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Hos Furniturebox finner du et bredt utvalg av tremøbler til utendørsbruk. Våre hagemøbler i tre er like vakre og hjemmekoselig, som de er prisgunstige og holdbare. Vi har tremøbler til uterommet, hagen, altanen og verandaen. Vi tilbyr tremøbler i en mengde forskjellige modeller og utførelser. Velkommen til å finne favorittene dine!

Vakre hagemøbler i tre

Hagemøbler i tre er en folkekjær klassiker i de norske hager, og det med all rett! Tre er et vakkert og levende naturmaterial med åringer og kvister som gjør at ingen tremøbler er like. Hagemøbler i tre kommer i mange ulike varianter, i vårt sortiment finner du alt fra tresofaer, trestoler og trelenestoler til trebord og komplette tregrupper. Kanskje er du ute etter stilrene hvite tremøbler, eller rustikke tremøbler der treet får skryte med sin naturlige skjønnhet – her finnes noe for alle smaker og stiler. I vårt sortiment kan du velge mellom tremøbler i oljebehandlet tre, klarlakkert tre og fargelakkert tre. Vi tilbyr hagemøbler i edeltre som teak og eik, men også hardt tre som for eksempel akasie. Hos oss på Furniturebox kan du også kjøpe fine og behagelige puter som forhøyer komforten på dine tremøbler.

Ta vare på dine tremøbler

Sol, vind, regn og luftforurensning sliter på hagemøbler, men med rett behandling og vedlikehold forlenger du levetiden på dine tremøbler. Under følger noen enkle vedlikeholdsråd som hjelper deg å holde dem fine i mange år fremover. 

  • Dekke til! Den beste måten å forlenge levetiden på tremøbler er å beskytte dem fra sterkt sollys, fukt og regn. Unngå at de står ute i fuktig natur, oppbevar tremøblene dine under tak når de ikke er i bruk. Et tildekkende møbeltrekk er en god investering. Om dine tremøbler enda utsettes for regn, eller søl, så kan du plassere møbelet i lutning sånn at vannet kan renne av. Tørk deretter av med en tørr klut.
  • Vaske! Alle tremøbler har et behov av tørking av støv med jevne mellomrom, enda så anbefaler vi at du vasker av tremøblene dine med et mildt rengjøringsmiddel et par ganger per sesong. På denne måten holder du borte søl og mugg- og algevekst, og øker treets holdbarhet betraktelig. Rengjør og oppbevar dine tremøbler innen under vintersesongen. Det optimale klimaet for oppbevaring av tremøbler er tørt, avkjølende og vel ventilert. 

Bestill nye hagemøbler i tre i dag. Hos Furniturebox har du lave fraktkostnader og levering til hjemmet.