HAGEMØBELSETT6 deler tre hvit

6 295
NOK
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 335 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner
Vårt hagemøbelsett vil være et ideelt valg for å slappe av og nyte været, ta en lur, eller prate med familie og venner. Med et tidløst palledesign, vil møbelsettet av tre legge et rustikk sjarm til uteplassen, hagen eller stuen. Det utendørs møbelsettet av impregnert, FSC-sertifisert furu er værbestandig og miljøvennlig. Møbelsettet har en solid konstruksjon og krever lite vedlikehold. Med myke, tykt polstrede puter (ikke inkludert), vil vårt møbelsett gi den aller beste komfort. Salongbordet er ideelt for å holde mat og drikke i nærheten. Hagemøbelsettet er enkelt å sette sammen. Vær oppmerksom på at tre er et naturlig produkt og kan ha småfeil.
Spesifikasjoner
Hagemøbelsett 6 deler tre hvit
Hagemøbelsett6 deler tre hvit
Mål
Bredde47 cm
Høyde55 cm
Dybde66 cm
Materiale
MaterialtypeFSC Furu
Antall
Antall stoler1 st
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnHvit
Farge
Artikkelnummer: 1159073
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00