Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Loungemøbler

 Vis 18 st Loungemøbler på tilbud - Opptil 31% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
295 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Hos Furniturebox finner du loungemøbler i alle stiler og i mange forskjellige kombinasjoner! Vi tilbyr et bredt utvalg av loungemøbler i både moderne og klassiske utførelser. Hos oss kjøper du fine og billige loungegrupper online til balkong, altan og hage i alle størrelser til forskjellige tilfeller.

Loungemøbler utendørs

Loungemøbler som føles helt rett, øker trivselen og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Vi tilbyr billige loungemøbler i alle mulige former og størrelser. Vårt sortiment er fylt med loungemøbler og loungegrupper i ulike størrelser og design, sånn at du garantert kan finne noe som passer til din uteplass. Her finner du alt fra en moderne loungesofa, til billige loungemøbler og eksklusive loungemøbler i kunstrotting med fine design. Vi har loungemøbler til alle behov og stiler! En fin loungesofa gjør ikke bare komforten bedre på uteplassen din, men den forhøyer også stilfaktoren en hel del. Våre loungegrupper passer inn nesten overalt og man har alltid et behov for ekstra sitteplasser i hagen eller på altanen. Innrede med loungemøbler innendørs? Joda, loungemøbler passer. Leter du etter loungegrupper med bord og sofaer eller andre loungemøbler og tilbehør på nettet, kan du helt sikkert finne noe hos oss. Kompletter med behagelige puter til loungemøblene, for å forhøye komforten enda mere. Vi har det meste og det beste når det kommer til loungemøbler og loungegrupper, og kombiner gjerne dine loungemøbler med andre artikler fra vårt store hagemøbelsortiment. Hva sier du til for eksempel prisgunstige og fine spisegrupper til utendørsbruk? Du får alltid lave fraktkostnader og levering til hjemmet når du bestiller loungemøbler og andre hagemøbler fra Furniturebox.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.