Hagesofagruppe 8 deler heltre furu - Brun - Hagemøbler - Hagemøbelsett - Loungegruppe

HAGESOFAGRUPPE8 deler heltre furu

- Brun

-7% KODE
PRIS- PRESSET
6 595
NOK
Delbetale fra: 348 NOK/Måned
7% ekstra rabatt! Kode:
0d 0h 0m 0s
*Gjelder hele sortimentet. Oppgi koden i kassen.
Forventet levering: 8-12 hverdager
Delbetale fra: 348 NOK/Måned
Varemerke:VidaXLMaterialtype:FuruFarge:Fargenavn:BrunVaremerke:VidaXLArtikkelnummer:1839859

Disse hagemöblene er et utmerket valg for å slappe av og nyte väret, ta en lur eller chatte med familie eller venner.

Hagesalongsettet er laget av heltre furu, noe som gjör det solid og stabilt. Du kan kombinere den med andre moduläre segmenter for å lage dine egne personlige hagesalongkonfigurasjoner!

Merk: For å forlenge levetiden til utemöblene dine, anbefaler vi at du rengjör dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unödvendig.

Rengjör: Bruk mildt såpevann

Lagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjölig, tört sted innendörs. Hvis produktet oppbevares utendörs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og törk overflödig vann eller snö fra flate overflater etter regn eller snö. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.

 • Materiale: heltre furu
 • Mål midt-/hjörnesofa: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)
 • Mål bord/fotskammel: 70 x 70 x 30 cm (B x D x H)
 • Montering kreves: ja
 • Leveransen inneholder:
 • 3 x midtsofaer
 • 4 x hjörnesofaer
 • 1 x bord/fotskammel
Spesifikasjoner
Hagesofagruppe 8 deler heltre furu
Hagesofagruppe8 deler heltre furu
Øvrig
VaremerkeVidaXL
FargenavnBrun
Farge
Materiale
MaterialtypeFuru
Artikkelnummer: 1839859
Forventet levering: 8-12 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
VidaXL
VidaXL
vidaXL – et internasjonalt og trendy varemerke

vidaXL er et internasjonalt varemerke gir et omfattende utvalg av forskjellige stiler. Varemerke tilbyr alt fra stilrene hagemøbler til trendy hjemmeinnredning.

Et sortiment for alle stiler

Varemerket vidaXL tilbyr et varierende sortiment der alle kan finne noe som passer deres hjem ut i fra smak og stil. vidaXL jobber kontinuerlig for å kunne tilby konkurransedyktige priser, men tommel opp for at sortimentet skal omfatte produkter laget med inspirasjon fra de nyeste trendene. Det omfattende sortimentet oppfyller alle dine behov og får deg også til å føle deg bra takket være den lave prisen. Gi din uteplass litt kjærlighet og la deg inspireres av et hav med trendy hagemøbler fra vidaXLs sortiment. Eller kanskje du er ute etter innredning til hjemmets alle rom? Uansett hva du er på utkikk etter i dag, så hjelper varemerket vidaXL deg å sette gullkant på tilværelsen i hjemmet ditt.

Historien bak varemerket vidaXL

Det hele startet med at to unge gründere i 2006 utviklet en mindre skala av produkter, som senere skulle vise seg å være en stor suksess. En massiv vekst tok fart, og de to gründerne bestemte seg like etterpå for å starte sitt egne varemerke. Dette varemerket ble startet på vidaXL. Siden 2066 har varemerket fortsatt å vokse i en rakettfart. Fordi vidaXL har full kontroll over levering og produksjonsprosessen, kan varemerket alltid tilby trendy produkter til gode priser.

Mer fra: VidaXL