Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sammenleggbart bistrosett 3 deler heltre teak

2 395:-
Del opp din betaling : 155 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde46 cm
Høyde89 cm
Dybde62 cm
Materiale
MaterialtypeTre
Øvrig
Artikkelnummer946554
FargenavnBeige
Farge

Beskrivelse

Dette elegante bistrosettet i teak består av 1 sammenleggbart bord og 2 sammenleggbare stoler. Vårt møbelsett i heltre teak vil være et fokuspunkt i hagen, terrassen, uteplassen eller spisestuen. Bistrosettet er laget av høykvalitets teak, noe som gjør det værbestandig og veldig holdbart. Du kan beholde den naturlige fargen eller legge til et strøk med maling eller annen behandling i din favorittfarge. Den pussede overflaten er enkel å rengjøre med en fuktig klut. Spisebordet er også lettvektig og enkelt å flytte rundt. Bordet av heltre teak kan foldes sammen for å spare plass når det ikke er i bruk. Det foldbare bordet og stolene er allerede montert.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle