☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

HILLERSTORP WISCONSIN Bord 110x58 cm Sand

1 995,-
Delbetale fra: 137 NOK/Måned
Utsolgt
Forventes igjen på lager 2020-06-08
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde110 cm
Lengde110 cm
Høyde43 cm
Dybde58 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrottingAluminiumGlass
Antall
Sitteplasser4 st
Øvrig
Artikkelnummer553167
SerieHillerstorp
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
UtseendeGlassKunstrotting

Beskrivelse

Hillerstorp Wisconsin bord for en bedre uteplass til alt slags vær! Bordet er laget av flettet kunstrotting, som er et holdbart materiale og står i vær og vind, året rundt. Kunstrotting er et materiale som nesten er helt vedlikeholdsfritt, det eneste du trenger å tenke på er å tørke av de ved behov. Bordet har en klassisk formgivning og matches fint med lenestoler og moduler fra Wisconsin-serien.

  • Topplate av glass gir en stabil overflate til avlastning.
  • Oppbevaringshylle, et fint sted å legge bøker og aviser.

Hillerstorp Wisconsin er en stilfull og luksuriøs møbelserie som passer inn i alle moderne uteplasser. I serien finner du det meste du trenger til uteplassen eller altanen, i form av sofaer og sofamoduler, lenestoler, stoler, sofabord, loungemøbler og tilbehør. Det rette og tidløse designet, i kombinasjon med de slitesterke materialene, resulterer i et sofistikerte og holdbare møbler som kommer til å forgylle mange sommere fremover. Møblene er laget av flettet kunstrotting og har en stor stamme av aluminium.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle