HILLERSTORP WISCONSINBord 110x58 cm Sand

1 495
NOK
Delbetale fra: 114 NOK/Måned
Forventet levering: 10-15 hverdager
Delbetale fra: 114 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner

Hillerstorp Wisconsin bord for en bedre uteplass til alt slags vær! Bordet er laget av flettet kunstrotting, som er et holdbart materiale og står i vær og vind, året rundt. Kunstrotting er et materiale som nesten er helt vedlikeholdsfritt, det eneste du trenger å tenke på er å tørke av de ved behov. Bordet har en klassisk formgivning og matches fint med lenestoler og moduler fra Wisconsin-serien.

  • Topplate av glass gir en stabil overflate til avlastning.
  • Oppbevaringshylle, et fint sted å legge bøker og aviser.

Hillerstorp Wisconsin er en stilfull og luksuriøs møbelserie som passer inn i alle moderne uteplasser. I serien finner du det meste du trenger til uteplassen eller altanen, i form av sofaer og sofamoduler, lenestoler, stoler, sofabord, loungemøbler og tilbehør. Det rette og tidløse designet, i kombinasjon med de slitesterke materialene, resulterer i et sofistikerte og holdbare møbler som kommer til å forgylle mange sommere fremover. Møblene er laget av flettet kunstrotting og har en stor stamme av aluminium.

Spesifikasjoner
HILLERSTORP WISCONSIN Bord 110x58 cm Sand
HILLERSTORPWISCONSIN Bord 110x58 cm Sand
Mål
Bredde110 cm
Lengde110 cm
Høyde43 cm
Dybde58 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrotting, Aluminium, Glass
Antall
Sitteplasser4 st
Øvrig
VaremerkeHillerstorp
SerieHillerstorp
FargenavnBrun
Farge
FormRektangulær
UtseendeGlass, Kunstrotting
Artikkelnummer: 553167
Forventet levering: 10-15 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00
Hillerstorp
Hillerstorp
Hillerstorp -Skandinavias største produsent av utemøbler

I nesten 100 år har Hillerstorp levert kvalitetssikre hagemøbler for deg som vil skape en fantastisk uteplass. Tålmodig har varemerket, fra begynnelsen av, ment at en deilig uteplass får deg til å føle deg bedre på innsiden. Med fokus på holdbarhet, kvalitet, funksjon og design, skaper Hillerstorp like stilige som komfortable hagemøbler.

Få en fantastisk uteplass - sammen med Hillerstorp

Hillerstorp holder til i Småland og har alltid produsert utemøblene sine der til tross for en bred spredning i Skandinavia. De skaper, produserer og leverer produkter for et bedre uteliv.

Holdbare og slitesterke materialer

Hillerstorp er perfekt hvis du vil innrede både store og små flater. Det spiller med andre ord ingen rolle om du har en hage, uteplass, balkong eller altan som vil innrede. Hagemøblene er bla laget av det populære materialet kunstrotting. Kunstrotting er et UV- og værbestandig materiale, noe som betyr at hagemøblene kan stå ute over lenger tid. For deg som ikke vil bruke mye tid på å rengjøre utemøblene dine, rekker det å tørke av dem med en fuktig klut med jevne mellomrom. Da holder de seg pene og ser nye ut lenger.

Online hos oss på Furniturebox

Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox på bare noen få klikk. Hillerstorp har et bredt utvalg av hagemøbler og du kan finne alt fra puter, utebord, solsenger til utekjøkken og paviljonger. De finnes i forskjellige tidløse farger. Velg og vrak og klikk hjem dine favoritter allerede i dag.

Mer fra: Hillerstorp