Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Sofabord

 Vis 9 st Sofabord på tilbud - Opptil 50%

Våre beste tilbud
Sorter etter
93 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Er du ute etter et sofabord til å ha på uteplassen eller et loungebord til balkongen? I vårt brede sortiment med forskjellige typer av sofabord utendørs og loungebord i en mengde ulike størrelser, former og materialer. Vi tilbyr et bredt sortiment av klassiske, like mye som moderne loungebord og sofabord til utemiljøer.

 

Fine loungebord og sofabord til uteplassen

Både sofabord utendørs, loungebord og hagebord blir en viktig del av trivselen på våre uteplasser, balkonger og terrasser. Ved bordet tilbringer vi mye tid til både sammenkomster, måltider, avkobling eller bare en plass der vi setter fra oss våre saker. Loungebord er også et funksjonelt møbel, som er en sentral del i hagen vår. Derfor er det viktig å finne et loungebord som passer din loungegruppe, dine behov og ønskemål. Du er kanskje ute etter et rundt sofabord til utendørsbruk i glass, et ovalt sofabord eller et kvadratisk sofabord? Vi har loungebord til utendørsbruk i alle former og materialer! Uansett om funksjon eller design er det viktigste når du velger loungebord, har vi noe som passer deg. Et sofabord utendørs er veldig fint og hyggelig både ved uventet besøk eller ved alenetid til å filosofere. Våre fine loungebord passer til de fleste stiler og er enkle å kombinere. Et loungebord er også veldig praktisk til den litt mindre uteplassen eller balkongen. Hos oss finner du billige sofabord til utendørsbruk eller loungebord til hagen eller altanen din. Du har alltid lave fraktkostnader når du kjøper loungebord hos oss!

 

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.