Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

Bellara Spisegruppe 190 cm + 8 Stablestoler

Mer fra: Be Basic
6 995,-
Delbetale fra: 367 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde190 cm
Høyde74 cm
Dybde90 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrotting
Antall
Antall stoler8 st
Øvrig
Artikkelnummer946402
SerieBe Basic
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Dette hagemøbelsettet i 9 deler vil være et blikkfang i hagen, på balkongen eller terrassen. Takket være den vannbestandige PE-rottingen er setet og ryggstøtten på stolene holdbare og enkle å rengjøre. De pulverlakkerte stålrammene gjør også møblene sterke og stabile. Settet leveres med et stilig bord som passer til våre elegante stoler. Spisestolene kan stables for å spare plass når de ikke er i bruk. Dette hagesettet er enkelt å montere. Leveringen inkluderer 1 bord og 8 stoler. Merk: Vi anbefaler å dekke til settet ved regn, snø og frost for å sikre lang levetid.
Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle