Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
10% på ALT! Kode: 10DEAL Opphører om: 7d 4h 39m 56s

WILMA Bord 140 Hvitt

Mer fra: Hillerstorp
Bord i hvitlasur. Mål: L140 B80 H70 cm.
1 795,-
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
7d 6h 39m 57s
Gjelder for hele sortimentet, og i tillegg for nedsatte produkter. Angi koden i kassen.
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde80 cm
Lengde140 cm
Høyde68 cm
Høyde til bordplate62 cm
Avstand mellom ben90 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingVannbasert lasur
Øvrig
Artikkelnummer131499
VaremerkeHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
Krever monteringJa
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

WILMA er en møbelserie i et umiddelbart gjenkjennelig nordisk utseende, og egner seg utmerket som spisegruppe, men fungerer også bra som sofagruppe. Samtlige produkter i denne serien er i hvitlasert kjernefuru.

Hvitlasert bord.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 80 cm
Lengde: 140 cm
Høyde: 70 cm

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle