Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Handlekurv
0
Kasse

VISBY Bord 150 Hvitt

Bord i hvitlasur. Mål: L150 B85 H72 cm.
Artikkelnummer: 131108
Visby-serien
2 995 kr
Del opp din betaling : 183 kr/Måned
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett
Antall:
Du har allerede valgt maksimalt antall
Lagervare
Forventet levering innen 10-15 hverdager.

Spesifikasjon

Mål
Bredde85 cm
Lengde150 cm
Høyde72 cm
Høyde til bordplate62 cm
Avstand mellom ben132 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BehandlingLasert
Antall
Antall sitteplasser6 st
Øvrig
SerieVisby
FargenavnHvit
Farge
FormRektangulær
Krever monteringJa
UtseendePlast
youtube thumbnail

Beskrivelse

VISBY er en hvitlasert møbelserie i kjernefuru. Denne møbelserien kommer direkte med en klassisk og uttrykksfull design som er tidløs og som fungerer bra som matgruppe eller på utearealet.

Bord i hvitlasur.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 85 cm
Lengde: 150 cm
Høyde: 72 cm