TATTERSHALLSpisebord 170 cm Hvit

Hartman

FÅ IGJEN
10 499
NOK
Delbetale fra: 266 NOK/Måned
Risiko for fort utsolgt!
Fargenavn:Hvit
Hvit
+ 0 NOK
Grå/Mørkegrå
+ 1000 NOK
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.
Delbetale fra: 266 NOK/Måned
Varemerke:HartmanMaterialtype:Aluminium, HPLFarge:Fargenavn:HvitArtikkelnummer:1224950Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
TATTERSHALL Spisebord 170 cm Hvit
TATTERSHALLSpisebord 170 cm Hvit
Øvrig
Varemerke
Hartman
Serie
Llantwit
Fargenavn
Hvit
Farge
hvit
Form
Rektangulær
Property Size
Bredde
100 cm
Lengde
170 cm
Høyde
75 cm
Property Material
Materialtype
Aluminium
HPL
Artikkelnummer: 1224950
Sendes normalt i løpet av 12-20 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Hartman
Hartman
Hartman – stilren hagemøbler for uteplassen din

Hartman er et varemerke som har produsert stilrene hagemøbler i over 50 år. I sortimentet finner du både bord og stoler som forvandler uteplassen din til noe helt spesielt.

Nyt sommeren i Hartmans hagemøbler

Uteplassen er en plass for sosiale sammenkomster med familien og venner. En godt møblert uteplass med høy kosefaktor kommer fort til å bli en favorittplass under sommerhalvåret. I Hartmans sortimentet finner du et flertall bord og stoler å velge mellom. Produktene finnes i ulike størrelser, noe som gjør at du kan velge de hagemøblene som passer best til uteplassen din. Felles for alle produktene er at designet er noe utenom det vanlige. Hartmans hagemøbler gir deg et stilig design der du kan legge til dekorative puter for å øke den koselige faktoren på uteplassen din.

Behagelige og funksjonelle sitteplasser til uteplassen din

Hartman er et varemerket som har produsert hagemøbler i over 50 år. Varemerket tar frem produkter med høy komfort og stilrent design. Hagemøbler fra Hartman har et ergonomisk design som gjør at du sitter behagelig uansett om du bare vil koble av en liten stund i solen, eller nyte et måltid. Stolen Otford er en av flere stoler og lenestoler som er designet med en buet form for å kunne gi en god ryggstøtte. Legg til en dekorativ pute eller la det stilige designet snakke for seg selv. Stolen Otford er også laget av en aluminiumsbase, noe som gjør det enkelt å flytte den når det er nødvendig. Kanskje du får en ekstra gjest for maten? Da foretrekker man lette hagemøbler som man enkelt kan ta frem.

Mer fra: Hartman
Dette synes våre kunder
Trustpilot