Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

SHABBY CHIC Bord 195 Børstet Grått

Mer fra: Hillerstorp
Shabby chic-bord i børstet utførelse. Mål: L195 B86 H72 cm.
5 495:-
Del opp din betaling : 298 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde86 cm
Lengde195 cm
Høyde72 cm
Høyde til bordplate70 cm
Avstand mellom ben155 cm
Materiale
MaterialtypeAluminiumTekstil
BehandlingLasert
Antall
Antall sitteplasser6 st
Øvrig
Artikkelnummer131628
SerieHillerstorp
FargenavnLysegrå
Farge
Krever monteringJa
UtseendeTre

Beskrivelse

Shabby Chic er navnet på en innredningsstil som ble skapt av en interiørarkitekt på slutten av 80-tallet. Denne stilen ble umiddelbart en trend innen interiør og møbler, og holdt seg langt inn på 90-tallet.

Dette flotte bordet i tre eret allroundbord for den med øye for det litt slitte uttrykket, men som ikke lar dette gå på bekostning av stabilitet og kvalitet. Med dets nonchalant korslagte ben, forener bordet eleganse og pondus.

Vedlikeholdsråd laserte møbler

Dette møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt laserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Lengde: 195 cm
Bredde: 90 cm
Høyde: 72 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle