JAMESBord 145 cm Aintwood Grå

3 295
NOK
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
Variant:JAMES Bord 145 cm Aintwood Grå
Forventet levering: 5-10 hverdager
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
Se alle spesifikasjoner

James er et hyggelig loungebord/spisebord til uteplassen. Med flettede linjer av kunstrotting og et stabilt design, er bordet perfekt å servere middagen på. Formgivningen er ren, lett og enkel å matche med farger og former for å få frem ditt personlige inntrykk.

Material og vedlikeholdsråd

  • Kunstrotting er et værbestandig, slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale som kan stå ute året rundt.
  • Topplaten består av aintwood, en treimitasjon som er både holdbar og vedlikeholdsfritt. Overflaten er vannavstøtende og enkel å tørke av.
  • For å unngå unødvendig slitasje og kunne ha glede av møblene dine enda lenger, anbefaler vi at du dekker dem med et møbeltrekk når de ikke er i bruk.

James er en serie fra det populære varemerket Comfort Garden. I James-serien finner du alle møbler du trenger til uteplassen din. Designet er ukomplisert, stilrent og passer veldig bra inn i våre skandinaviske hjem. Møbelets design er inspirert av stuen og med James serien er det enkelt å flytte ut den hjemmekoselige stuefølelsen også utendørs.

Spesifikasjoner
JAMES Bord 145 cm Aintwood Grå
JAMESBord 145 cm Aintwood Grå
Mål
Bredde85 cm
Lengde145 cm
Høyde67 cm
Dybde146 cm
Høyde til bordplate62 cm
Bordplate tykkelse5 cm
Mål mellom kortsidens ben ved bordplate66 cm
Mål mellom langsidens ben ved bordplate97
Materiale
MaterialtypeKunstrotting, Aluminium, aintwood
BenKunstrotting
RammeAluminium
BordplateAintwood
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
FargenavnGrå
Farge
Maksvekt60 kg
Krever monteringJa
StablingsbarNei
UtseendeKunstrotting
Artikkelnummer: 535458
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Sende mail

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Hverdager
    10.00 - 15.00
Comfort Garden
Comfort Garden
Comfort Garden – prisgunstige hagemøbler for alle tilfeller

Comfort Garden er et populært varemerke og bestselger innen hagemøbler. Deres visjon er å oppmuntre det herlige henget på uteplassen – uansett om det er i hagen eller på balkongen, i behagelige og stilsikre hagemøbler.Comfort Garden – fine hagemøbler

Tidløse hagemøbler med holdbar kvalitet er noe som Comfort Garden tilbyr. Det holdbare materialet aintwood og konstrotting er to materialer som alltid kommer å holde år etter år. Det er to populære materialer ved valg av hagemøbler og kommer garantert til å gjøre et velkomment inntrykk på din uteplass.

Holdbare hagemøbler år etter år med Comfort Garden

Du finner et bredt sortiment på de ulike utemøblene i ulike utførelser hos oss på Furniturebox. For å forlenge følelsen av ny hagemøbel anbefaler vi at du tar vare på dem med møbelbeskyttelse og vasker av dem med jevne mellomrom.

Mer fra: Comfort Garden
Handle Stil | #Furniturebox