Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

HILLERSTORP NYDALA Bord 96x200-280 Grå/Svart

Mer fra: Hillerstorp
Uttrekkbart bord (Butterfly-ilegg) med plate i grå Gaumo treimitasjon og ben i svart aluminium. Mål: L200-280 B90 H73 cm
11 995:-
Del opp din betaling : 596 NOK/Måned
Gjør dine valg
Teak/Svart
+ 2 000 NOK
Grå/Svart
+ 0 NOK
Svart
+ 0 NOK
Grå/hvit
+ 0 NOK
Velg fargenavn
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde90 cm
Lengde200 cm
Høyde73 cm
Total lengde m. forlengning280 cm
Høyde til bordplate66 cm
Avstand mellom ben186 cm
Materiale
MaterialtypeAluminiumGaumo
Antall
Antall sitteplasser10 st
Øvrig
Artikkelnummer132129
SerieHillerstorp
FargenavnGrå/Svart
Farge
ForlengningsbarJa
FormRektangulær
FunksjonForlengningsbar
Krever monteringJa
ButterflyJa
UtseendePlast
youtube thumbnail

Beskrivelse

NYDALA kaller vi vår svært populære serie spisemøbler ialuminium og textilene. Bordene i denne serien kommer ofte med butterfly-ileggsplater som man kan forlenge bordene med. Stolene i NYDALA-serien kommer enten som stablestoler eller posisjonsstoler som også er sammenleggbare for smart oppbevaring. Detaljer og bordplater i denne møbelserien kommer oftest i Teak eller andre tresorter.

Dette solide bordet med plate i grå Gaumo treimitasjon og ben i svart aluminium, er svært praktisk. Ved hjelp av medfølgende ileggsplater kan bordet forlenges etter behov. Helt enkelt et allsidig møbel for de fleste utearealer.

Gaumo™

Guamo™ er gjenvunnen plast som preges for å få et trelignende utseende. Resultatet blir svært naturtro, motstandsdyktig mot vær og vind samt at det ikke krever noe spesielt vedlikehold.

Størrelse
Bredde: 90 cm
Lengde: 200/280 cm
Høyde: 73 cm

Vedlikeholdsråd aluminium og textilene

Aluminium krever ikke spesielt vedlikehold, men bør rengjøres regelmessig. Tørk støv av møbelet og vask ved behov med et rengjøringsmiddel. Hvis møbelene har innslag av tre, bør disse oljes inn ved behov og beskyttes mot fukt og væske. Bruk gjerne møbelbeskyttelse.

Vask og tørk av møblene før de settes inn for vinteren. Oppbevar helst møblene innendørs, svalt og ikke for tørt. Hvis møblene skal stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn og snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Bredde: 90 cm
Lengde: 200/280 cm
Høyde: 73 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle