HILLERSTORP HERRGÅRDBord 165 Hvit

PRIS- PRESSET
4 195
NOK
Delbetale fra: 238 NOK/Måned
Forventet levering: 10-15 hverdager
Delbetale fra: 238 NOK/Måned
Varemerke:HillerstorpAvstand mellom ben:116 cmHøyde til bordplate:63 cmMaterialtype:FuruArtikkelnummer:131874Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
HILLERSTORP HERRGÅRD Bord 165 Hvit
HILLERSTORPHERRGÅRD Bord 165 Hvit
Øvrig
Varemerke
Hillerstorp
Serie
Hillerstorp
Fargenavn
Hvit
Farge
hvit
Form
Rektangulær
Krever montering
Ja
UtseendeTre
Sammenleggbar
Nei
Mål
Bredde
90 cm
Lengde
165 cm
Høyde
66 cm
Avstand mellom ben
116 cm
Høyde til bordplate
63 cm
Materiale
Materialtype
Furu
Behandling
Vannbasert lasur
Antall
Sitteplasser
4 st
Artikkelnummer: 131874
Forventet levering: 10-15 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Hillerstorp
Hillerstorp
Hillerstorp -Skandinavias største produsent av utemøbler

I nesten 100 år har Hillerstorp levert kvalitetssikre hagemøbler for deg som vil skape en fantastisk uteplass. Tålmodig har varemerket, fra begynnelsen av, ment at en deilig uteplass får deg til å føle deg bedre på innsiden. Med fokus på holdbarhet, kvalitet, funksjon og design, skaper Hillerstorp like stilige som komfortable hagemøbler.

Få en fantastisk uteplass - sammen med Hillerstorp

Hillerstorp holder til i Småland og har alltid produsert utemøblene sine der til tross for en bred spredning i Skandinavia. De skaper, produserer og leverer produkter for et bedre uteliv.

Holdbare og slitesterke materialer

Hillerstorp er perfekt hvis du vil innrede både store og små flater. Det spiller med andre ord ingen rolle om du har en hage, uteplass, balkong eller altan som vil innrede. Hagemøblene er bla laget av det populære materialet kunstrotting. Kunstrotting er et UV- og værbestandig materiale, noe som betyr at hagemøblene kan stå ute over lenger tid. For deg som ikke vil bruke mye tid på å rengjøre utemøblene dine, rekker det å tørke av dem med en fuktig klut med jevne mellomrom. Da holder de seg pene og ser nye ut lenger.

Online hos oss på Furniturebox

Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox på bare noen få klikk. Hillerstorp har et bredt utvalg av hagemøbler og du kan finne alt fra puter, utebord, solsenger til utekjøkken og paviljonger. De finnes i forskjellige tidløse farger. Velg og vrak og klikk hjem dine favoritter allerede i dag.

Mer fra: Hillerstorp