Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
⛱️ Summer SALE - Opptil 50% på over 500 produkter! ⛱️

HILLERSTORP ALCUDIA Bord 150 Gråbeige

Mer fra: Hillerstorp
Mål: H70 cm
Bord i gråbeige kunstrotting. Mål: L150 B80 H72 cm.
5 995,-
Delbetale fra: 321 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Høyde70 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrottingGlass
Øvrig
Artikkelnummer136724
VaremerkeHillerstorp
FargenavnGråbeige
Farge
Krever monteringJa
UtseendeGlass

Beskrivelse

ALCUDIA er en serie klassiske kunstrottingsmøbler med stil. Serien består av en treseters sofa, en lenestol, en roterbar lenestol, to bordmodeller samt spesielt framstilte puter for enda bedre sittekomfort. For deg som leter etter koselige møbler med den riktige rotting-looken.

Dette vakre bordet i kunstmaterialet quato med bordplate i herdet glass er, med dets idylliske uttrykk og stilfulle detaljer, et utmerket møbel for de aller fleste utearealer. Kombiner gjerne med andre møbler fra ALCUDIA-serien.

Quató™

Quató™ har mange gode egenskaper og er svært motstandsdyktig mot kulde, varme og UV-stråling. Det er også optimert for god sittekomfort og brukes på mange ulike typer møbler. Møblene må holdes rene, men utover det trenger de ikke noe særlig vedlikehold.

Mål
Lengde: 150 cm
Bredde: 80 cm
Høyde: 72 cm

Handle Stil | #Furniturebox
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle