Hagebord

SPISEBORD UTENDØRS

730stk produkter
Deals
Sorter etter
687625(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Søker du spisebord til uteplassen din? Vi har runde, rektangulære og firkantet spisebord i akasie, teak, furu, kunstrotting, glass, aluminium med mere til uteplassen, hagen eller balkongen. Match gjerne med matchende spisestoler til hagen, fra vårt sortiment. Furniturebox har det meste for deg som vil innrede med et fint og billig spisebord ute.

 

Spisebord til store og små uteplasser

Gjør deg klar for sommeren og herlige middager under åpen himmel. Hos Furniturebox finner du et bredt utvalg av design spisebord til uteplassen, balkongen og hagen. Store og små, brede og smale, forlegningsbare – her finnes det spisebord til alle typer uteplasser. Velg blant spisebord i stilsikre materialer som for eksempel kunstrotting, aluminium, plast som vakre treslag som eik, akasie, teak og ask. Våre spisebord til utendørsbruk er tilpasset for å kunne nyte av maten, drikke og selskapet utendørs til det maksimale. Inviter inn venner og bekjente til hyggelige middager ved et fint og stabilt spisebord. Vi hjelper deg å finne rett spisebord til din uteplass. Vi tilbyr også komplette hagegrupper med spisebord og spisestoler til veldig gode pakkepriser. 

Spisebord til uterom

Se til å gjøre uterommet ditt til den beste plassen i sommer. Med våre fine spisebord til utebruk, skaper du en innbydende følelse i uterommet. Frokost, lunsj og middag, det er aldri en dum ide å innrede uterommet med et bekvemt spisebord. Uansett hvordan uterommet ditt ser ut, så finner du et stort utvalg av spisebord i forskjellige størrelser og utførelser, sånn at du kan finne et som passer uterommet ditt perfekt. Når du velger et spisebord til uterommet med vegger og tak kan du være relativ fri i valget ditt av materialer.   

Spisebord til uteplassen og terrassen

Leter du etter et spisebord til uteplassen, terrassen eller en annen plass i hagen kan det være bra å tenke nøye igjennom materialvalget. Vanligvis sitter man fast i tanken om at spisebord av plast er et klart valg på et spisebord som skal stå ute, men det trenger ikke være sånn. Våre spisebord i impregnert tre eller kunstrotting passer like bra som et spisebord i plast, så lenge du tenker å beskytte de mot regn og høy fuktighet ettersom det ellers kan ødelegge materialets struktur og farge. Et bra tips er å plassere unna møbelet ved regn og under fuktige netter. For enkelhetensskyld anbefaler vi å komplettere spisebordet med et ordentlig møbeltrekk.