Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Shopp nå & betale om 3 måneder ✌️

Grillbord

 Vis 2 st Grillbord på tilbud - Opptil 48% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
9 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Grillere elsker god arbeidsplass, så se til å komplettere grillplassen din med et grillbord eller en grillvogn. Grillbord utendørs gjør deg både mer fleksibel og effektiv, samtidig som det kan forhøye stilfaktoren i en hel hage. Hos Furniturebox finner du grillbord og serveringsvogn i mange forskjellige varianter for en mer hyggelig altan eller uteplass.

Optimere grillsesongen med et multifunksjonelt grillbord

Hakke, skjære, tillage og servere. Med våre grillbord kan du skape ditt helt egne utekjøkken, en grillplass med tiltalende design, arbeidsoverflater og oppbevaringsplass. Et grillbord med hjul er perfekt som serveringsvogn, og en hyggelig samlingsplass for sosiale sammenkomster. Vårt sortiment er fylt med grillbord i ulike utførelser, materialer og farger sånn at du garantert kan finne den som passer deg, din uteplass og dine behov. Kombiner gjerne din grillvogn med andre artikler fra vårt store utendørssortiment, som for eksempel en komplett hagemøbelgruppe, behagelige hagestoler eller praktiske hagebord

Smarte serveringsvogn og trillebord

Er du ute etter en fin og billig serveringsvogn online? Da har du kommet rett! Hos Furniturebox finner du billige serveringsvogner og trillebord online. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassisk eller moderne uttrykk, her finner du mange varianter av serveringsvogner til utendørsbruk. Kanskje du er på jakt etter en hvit serveringsvogn? Serveringsvogn i kunstrotting? En serveringsvogn i tre? Et trillebord i rustfritt stål? Eller en funksjonell serveringsvogn med mange oppbevaringsmuligheter? Hos oss finner du den billige serveringsvognen du søker. Serveringsvogn og trillebord i forskjellige størrelse og modeller, alt fra et lite trillebord til en stor serveringsvogn med plass til det meste. Dessuten tilbyr vi alltid lave fraktkostnader og levering til hjemmet.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.