Hagebord

Grillbord

3stk produkter
Sorter etter
655332(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende

Grillere elsker god arbeidsplass, så se til å komplettere grillplassen din med et grillbord eller en grillvogn. Grillbord utendørs gjør deg både mer fleksibel og effektiv, samtidig som det kan forhøye stilfaktoren i en hel hage. Hos Furniturebox finner du grillbord og serveringsvogn i mange forskjellige varianter for en mer hyggelig altan eller uteplass.

Optimere grillsesongen med et multifunksjonelt grillbord

Hakke, skjære, tillage og servere. Med våre grillbord kan du skape ditt helt egne utekjøkken, en grillplass med tiltalende design, arbeidsoverflater og oppbevaringsplass. Et grillbord med hjul er perfekt som serveringsvogn, og en hyggelig samlingsplass for sosiale sammenkomster. Vårt sortiment er fylt med grillbord i ulike utførelser, materialer og farger sånn at du garantert kan finne den som passer deg, din uteplass og dine behov. Kombiner gjerne din grillvogn med andre artikler fra vårt store utendørssortiment, som for eksempel en komplett hagemøbelgruppe, behagelige hagestoler eller praktiske hagebord

Smarte serveringsvogn og trillebord

Er du ute etter en fin og billig serveringsvogn online? Da har du kommet rett! Hos Furniturebox finner du billige serveringsvogner og trillebord online. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassisk eller moderne uttrykk, her finner du mange varianter av serveringsvogner til utendørsbruk. Kanskje du er på jakt etter en hvit serveringsvogn? Serveringsvogn i kunstrotting? En serveringsvogn i tre? Et trillebord i rustfritt stål? Eller en funksjonell serveringsvogn med mange oppbevaringsmuligheter? Hos oss finner du den billige serveringsvognen du søker. Serveringsvogn og trillebord i forskjellige størrelse og modeller, alt fra et lite trillebord til en stor serveringsvogn med plass til det meste. Dessuten tilbyr vi alltid lave fraktkostnader og levering til hjemmet.