Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

ÅRE Klaffebord Hvitt

Mer fra: Hillerstorp
Klaffebord i hvitlasert Akasie. Mål: B70 L20/80/140 H73 cm.
2 995:-
Del opp din betaling : 183 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 5-10 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde70 cm
Lengde20 cm
Høyde73 cm
Total lengde m. forlengning140 cm
Høyde til bordplate70 cm
Materiale
MaterialtypeAkacia
BehandlingLakkert
Øvrig
Artikkelnummer131917
SerieHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
ForlengningsbarJa
FunksjonSammenleggbar
SammenleggbarJa
UtseendeHvitt Tre
youtube thumbnail

Beskrivelse

åRE er en pen og praktisk kafémøbelserie som består av et bord, sofa og klappstol som alle sammen kan legges sammen, likt TORPET. Alle møbler i denne serien er produsert i hvitlakkert akasie, men visse møbler finnes i svart.

Sammenleggbart klaffebord i hvitlasur.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert Akasie. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Størrelse
Bredde: 70 cm
Lengde: 20/80/140 cm
Høyde: 73 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle