Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett
Love it? Buy it!
Shopp nå & betal til høsten ✌️

Campingbord

 Vis 1 st Campingbord på tilbud - Opptil 13% rabatt!

Våre beste tilbud
Sorter etter
17 Produkter
Handle Stil | #Furniturebox
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Våre beste tilbud
Forventet levering inden 10 hverdage
Våre beste tilbud

Uansett om du leter etter et sammenleggbart campingbord, bærbart campingbord eller et campingbord for hele familien, i tre, plast eller stål så har vi noe for deg. På Furniturebox har vi et stort sortiment av campingbord i alle former, stiler og materialer. Våre campingbord kombinerer funksjon, design og kvalitet. Hos oss kjøper du billige campingbord online.

 

Fine og praktiske campingbord

Et campingbord blir en viktig del av trivselen på altanen, pikniken, stranden og campingplassen. Ved bordet bruker vi mye tid til både å være sammen, måltider, koble av eller legge fra oss saker på. Et campingbord er ikke bare et funksjonelt møbel, men også en sentral del av campingplassen. Derfor er det viktig å finne et campingbord som passer deg og dine behov. Uansett om funksjonen eller designet er det viktigste når du velger bord, har vi noe som passer deg. Et campingbord er veldig enkelt og koselig både ved uventet besøk, skal på tur eller på ferie med campingvognen. Våre fine campingbord passer til de fleste stiler og er enkle å kombinere. Et rundt campingbord er også veldig praktiske til den litt mindre uteplassen eller til strandhenget. Hos oss kan du finne et rustikt campingbord i tre eller sammenleggbart campingbord i aluminium til hagen din eller på campingturen. 

Store og små campingbord

Hos oss kan du finne et campingbord, uansett dine behov og ønskemål. Vi tilbyr billige campingbord i forskjellige størrelser og former. Kanskje du er ute etter et rundt og lite campingbord, et litt større og ovalt eller et rektangulært campingbord? Ikke noe problem, velg fra vårt brede sortiment og finn det som passer deg og dine behov best. Hos Furniturebox kjøper du campingbord billig og enkelt online. Pass på å komplettere campingbordet ditt med stoler fra vårt store sortiment av hagestoler. Vi tilbyr alt fra matchende campingstoler til enkle solstoler, sittesekker, caféstoler og spisestoler til utendørsbruk og mye mer.

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.