Alle Hagebord

Cafebord

144stk. cafebord
Sorter etter
1442554(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage

Cafebord på nettet

Er du ute etter fine og billige cafebord online? Da har du kommet rett! Hos Furniturebox finner du cafebord i mange forskjellige varianter og utførelser på nettet. Det spiller ingen rolle om du vil ha et klassiskt eller moderne uttrykk, her finner du bordet som garantert vil passe på uteplassen din. Kanskje du er på jakt etter et bord i tre, kunstrotting eller hvorfor ikke plast? Vi har også sammenleggbare bord så det er enkelt å plassere de unna om du ønsker større plass på uteplassen, hagen eller balkongen. Hos oss finner du det bordet du leter etter. Cafebord online i mange ulike varianter for å skape en enda hyggeligere uteplass.

Et cafebord som føles rett øker trivsel og kan forhøye stilfaktoren i hele hagen. Vi tilbyr bord i alle mulige former og størrelser. De er like unike alle sammen og det er helt opp til deg hvilket bord du velger. Vårt sortiment er fylt med cafebord i et stilrent design. Vi har bordet for akkurat deg og ditt behov! Vi selger prisgunstige, fargerike og gjennomførte bord online. Hos oss finner du et stort utvalg av cafebord. Du finner moderne, stilrene og praktiske bord med fint design. Kombiner gjerne med fine stoler som passer perfekt til cafebordet ditt. 

Finn et fint bord på nettet! Et cafebord kan plasseres i uterommet, verandaen eller hagen. Finner du det perfekte bordet, er det kun din fantasi som avgjør hvor du ønsker å plassere det. Furniturebox har det meste for deg som ønsker å kjøpe et fint og prisgunstig cafebord online.