Griller utendørs

Utekjøkken

25stk produkter
Sorter etter
1752591(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Hvem drømmer vel ikke om et ekte utekjøkken? Og det trenger faktisk ikke være en umulighet. Hos oss på Furniturebox kan du finne griller, kjøkkenbenker og kjøleskap som kan stå ute hele året. Velkommen til oss og la inspirasjonen strømme og kanskje går drømmen om utekjøkkenet i oppfyllelse.

Vanlige spørsmål og svar

Hva koster det å bygge et utekjøkken?

Du kan velge å kjøpe et ferdig modulkjøkken eller du kan bygge det selv, så avhengig av dine valg kan prisen variere veldig. Ønsker du at prisen skal være så billig som mulig kan det være nok med en vask, praktisk oppbevaring og en god grill. Prisen vil bli regulert i henhold til kjøkkenet og produktene du velger.

Hva skal jeg ha en sidebrenner til i utekjøkkenet?

En sidebrenner er god å ha som et supplement til den vanlige grillen. Du bruker det hovedsakelig hvis du vil varme opp mat til mange mennesker. Kanskje du skal invitere et stort selskap på pølser og da passer sidebrenneren perfekt. Den kan også brukes til å koke poteter eller saus når kjøttet står på grillen.

Hvilken grill skal jeg velge til utekjøkkenet mitt?

Det fungerer utmerket å velge gassgrill eller kullgrill. Fordelen med en gassgrill er at den er enkel å starte og det er enkelt å stille inn ønsket temperatur. Fordi det er så praktisk å bruke en gassgrill, er det sannsynlig at utekjøkkensesongen forlenges.