Griller utendørs

Kullgrill

9stk produkter
Sorter etter
947201(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
En klassisk kullgrill hører sommeren til og skaper mange hyggelige middagsstunder. Utvalget av billige og brukervennlige kullgriller hos Furniturebox er stort. Mulighetene er uendelige og du kan velge mellom mange forskjellige varianter. Kullgrillen din er klar til å tenne opp og tilby deg og dine kjære gode måltider med en koselig følelse.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper en kullgrill?

Det er viktig å ha en grill som er stor nok til å lage all maten du vil grille, og det samme er å tenke på hvilke funksjoner du ønsker. Skal grillen være bærbar eller skal den stå på samme sted hele tiden? Er det en kulegrill, en røykgrill eller en grilltønne du er ute etter? Kanskje du vil ha en vanlig, klassisk grill, med rist som kan plasseres i ulike høyder?

Hvor kan jeg plassere en kullgrill?

Det er viktig at grillen din ikke står for nær en husvegg eller andre ting som kan bli varme og starte å brenne. Når det er sagt er det greit å ha grillen like ved hånden der du bærer ut mat og hvor du skal sitte og spise. Plasser grillen din slik at det oser minst mulig på naboer og husk at det beste er en flat overflate.

Hvordan tar jeg vare på min kullgrill?

Rengjør grillristen etter bruk, slik at matrester ikke brenner seg for hard fast.. Det finnes spesielle børster som gjør rengjøringen enklere. Dekk til grillen når den ikke er i bruk, men vent med å legge på et trekk eller presenning til grillen er avkjølt.