☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

San Juan Gyngestol 2-pk

1 795,-
Delbetale fra: 128 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 8-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde53 cm
Høyde86 cm
Dybde92 cm
Materiale
MaterialtypeStoff
Øvrig
Artikkelnummer942697
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Dette settet med gygnestoler lar deg forsiktig svaie mens du soler deg, tar en lur eller slapper av. Det vil gjøre uteplassen, terrassen eller hagen til en oase av velvære. Du kan slappe av i kropp og sjel og stenge ut det hektiske rushet i det daglige livet mens du hviler på denne komfortable gyngende lenestolen. Den robuste rammen er laget av høykvalitets stål, mens ryggstøtten er laget av slitesterkt textilenestoff, som er slitesterkt og lett å rengjøre. Hver robuste lenestol kan støtte opptil 100 kg. Takket være den lette strukturen, kan denne gyngestolen lett flyttes rundt. Du kan ta den med til stranden, campingplassen, parken eller et show. Leveringen inkluderer 2 hagegyngestoler.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle