JAMES Skammel inkl Pute Hvit - Hagemøbler - Balkongmøbler - Balkongstoler

JAMESSkammel inkl Pute Hvit

-7% KODE
3 295
NOK
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
7% ekstra rabatt! Kode:
0d 7h 43m 22s
Gjelder hele sortimentet. Oppgi koden i kassen.
Forventet levering: 5-10 hverdager
Delbetale fra: 197 NOK/Måned
Mål: L: 45 cm
Varemerke:Comfort GardenFarge:, Fargenavn:Grå, HvitMaterialtype:Kunstrotting, AluminiumArtikkelnummer:687754Se alle spesifikasjoner

James fotskammel med pute er et lite og praktisk møbel til uteplassen din. Med et rett, rent design og fine utforminger er James fotskammel et perfekt sittemøbel til balkongen, like mye som en fotskammel til loungesofaen din eller lenestolen.

Material og vedlikeholdsråd

  • Kunstrotting er et værbestandig, slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale som kan stå ute året rundt.
  • Topplaten består av herdet glass, som er vannavstøtende og lett å tørke av.
  • For å unngå unødvendig slitasje og kunne ha glede av møblene dine enda lenger, anbefaler vi at du dekker dem med et møbeltrekk når de ikke er i bruk.

James er en serie fra det populære varemerket Comfort Garden. I James-serien finner du alle møbler du trenger til uteplassen din. Designet er ukomplisert, stilrent og passer veldig bra inn i våre skandinaviske hjem. Møbelets design er inspirert av stuen og med James serien er det enkelt å flytte ut den hjemmekoselige stuefølelsen også utendørs.

Spesifikasjoner
JAMES Skammel inkl Pute Hvit
JAMESSkammel inkl Pute Hvit
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
Lengde45 cm
FargenavnGrå, Hvit
Farge ,
MaterialtypeKunstrotting, Aluminium
Krever monteringNei
UtseendeStoff, Kunstrotting
Artikkelnummer: 687754
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Comfort Garden
Comfort Garden
Comfort Garden – prisgunstige hagemøbler for alle tilfeller

Comfort Garden er et populært varemerke og bestselger innen hagemøbler. Deres visjon er å oppmuntre det herlige henget på uteplassen – uansett om det er i hagen eller på balkongen, i behagelige og stilsikre hagemøbler.Comfort Garden – fine hagemøbler

Tidløse hagemøbler med holdbar kvalitet er noe som Comfort Garden tilbyr. Det holdbare materialet aintwood og konstrotting er to materialer som alltid kommer å holde år etter år. Det er to populære materialer ved valg av hagemøbler og kommer garantert til å gjøre et velkomment inntrykk på din uteplass.

Holdbare hagemøbler år etter år med Comfort Garden

Du finner et bredt sortiment på de ulike utemøblene i ulike utførelser hos oss på Furniturebox. For å forlenge følelsen av ny hagemøbel anbefaler vi at du tar vare på dem med møbelbeskyttelse og vasker av dem med jevne mellomrom.

Mer fra: Comfort Garden