Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Dabrava Dekkstol med Fotstøtte

1 999:-
Del opp din betaling : 137 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde61 cm
Lengde158 cm
Høyde90 cm
Materiale
MaterialtypeTeak
Øvrig
Artikkelnummer943187
FargenavnBrun
Farge
UtseendeTre

Beskrivelse

Slapp av i hagen eller på terrassen med denne komfortable solstolen! Den vil bli en av dine favorittsteder å sitte! Stolen er laget av solid teak med etterbehandling av vannbasert maling, og er dermed solid, holdbar og egnet til utendørs bruk. Dens brede armlender, høye ryggstøtte og konturformede sete øker dets visuelle appell, samt sørger for sittekomfort. Ryggstøtten lenes tilbake slik at du kan finne den mest komfortable sittestillingen. Den avtakbare fotstøtten fullfører stolens klassiske design og gjør den enda mer komfortabel. Stolen er lett å rengjøre med en fuktig klut. Monteringen er enkel.

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle