☀️Ready... Set... SUMMER! Opptil 30% på hagemøbler!☀️
Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

PICNIC RUND Hvit

Mer fra: Hillerstorp
Rundt piknikbord i hvitlasur. Mål Diameter Plate 110 cm. Mål konstruksjon L 182, B 74, H 75 cm.
6 995,-
Delbetale fra: 367 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 10-15 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde182 cm
Lengde182 cm
Diameter110 cm
Høyde75 cm
Sittedybde29 cm
Sittehøyde46 cm
Materiale
MaterialtypeFuru
BordplateDiameter: 110 cm
Antall
Sitteplasser4 st
Antall stoler4 st
Øvrig
Artikkelnummer133760
SerieHillerstorp
FargenavnHvit
Farge
FormRund
Øvrig informasjonBredde, sitteplass: 74 cm
Krever monteringJa
UtseendeHvitt Tre

Beskrivelse

PICNIC er en møbelserie rettet mot camping. I denne serien finnes alt fra møbler til barn (blant annet sandkasse!) og mer robuste piknikbord. Designklassikeren A-PICNIC kommer man umiddelbart til å kjenne igjen, og PICNIC STåL er en ordentlig robust konstruksjon som kommer til å tåle tidens tann.

Rundt piknikbord i hvitlasert furu.

Vedlikeholdsråd hvitlaserte møbler

Dette hvitlaserte møbelet er dekklasert furu. Ettersom tre er et levende materiale som reagerer på fukt, kan det iblant oppstå sprekker i treets overflate. Dette er dog bare overfladisk og ikke noe som påvirker møbelets styrke eller funksjon. Iblant kan harpiks trenge fram ved kvistene, dette kan enkelt fjernes når det har størknet. Gule flekker kan også oppstå ved kvistene, disse vil dog blekne med tiden.

Hvis ditt hvitlaserte møbel står under åpen himmel, bør det beskyttes fra fukt og regn så godt som mulig, bruk gjerne møbelbeskyttelse. Vask og tørk regelmessig. Anvend et mildt rengjøringsmiddel. Hvis et hvitlasert møbel får stå ute over en lengre periode, vil lasuren brytes ned av vær og vind. Derfor kan det bli nødvendig å male møbelet på nytt etter noen år.

Vask og tørk møblene før de settes bort for vinteren. Oppbevar møblene helst innendørs, svalt og ikke for tørt. Skal møblene stå ute, beskytt de godt med for eksempel møbelbeskyttelse og sørg for at ikke regn eller snø kommer i kontakt med møbelet.

Mål
Diameter plate: 110 cm
Diameter: 182 cm
Bredde: 74 cm
Høyde: 75 cm

Handle Stil | #Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle