Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

Penida Cafésett 60 cm Rundt + 2 Stoler

1 895:-
Del opp din betaling : 132 NOK/Måned
Lagervare
Forventet levering: 6-12 hverdager
Antall
1
Lave fraktkostnader
14 dagers angrerett

Spesifikasjon

Mål
Bredde60 cm
Høyde72 cm
Dybde60 cm
Materiale
MaterialtypeKunstrotting
Øvrig
Artikkelnummer946392
FargenavnSvart
Farge

Beskrivelse

Dette hagemøbelsettet i 3 deler vil være et blikkfang i hagen, på balkongen eller terrassen. Takket være den vannbestandige PE-rottingen er setet og ryggstøtten på stolene holdbare og enkle å rengjøre. De pulverlakkerte stålrammene gjør også møblene sterke og stabile. Den leveres med et stilig bord som passer til våre elegante stoler. Alle delene kan legges sammen for å spare plass når de ikke er i bruk. Dette hagesettet er allerede satt sammen; ingen montering er nødvendig. Leveringen inkluderer 1 bord og 2 stoler. Merk: Vi anbefaler å dekke til settet ved regn, snø og frost for å sikre lang levetid.

Handle Stil | #Furniturebox

Andre kunder var også interessert i
Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.

question-circle