KANTBRETT150 Teak Tre/Natur

WoodPlastic

PRIS- PRESSET
1 475
NOK
Delbetale fra: 113 NOK/Måned
Fargenavn:Tre/Natur
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Delbetale fra: 113 NOK/Måned
Varemerke:Wood PlasticAntal planker/pakke:1 stFarge:Fargenavn:Tre/NaturArtikkelnummer:1469636Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Kantbrett 150 Teak Tre/Natur
Kantbrett150 Teak Tre/Natur
Øvrig
Varemerke
Wood Plastic
Serie
WoodPlastic
Fargenavn
Tre/Natur
Farge
natur
Nettovekt (kg)
13.6 kg
Property Size
Bredde
15 cm
Lengde
400 cm
Høyde
1.9 cm
Property Quantity
Antal planker/pakke
1 st
Artikkelnummer: 1469636
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Wood Plastic
Wood Plastic
WoodPlastic - trendy og holdbart

Oppdater terrassen din med moderne og slitesterk komposittheller av høy kvalitet fra WoodPlastic. Produktene deres er laget i en økologisk sammensetning av 60% tre og 40% plastpolymer. WoodPlastics trekompositt beholder treets fordeler når det gjelder følelse og utseende, samtidig som man unngår krevende vedlikehold og frigjør tid til venner og familie.

Hva er trekompositt?

Trekompositt er et stilig og vedlikeholdsfritt materiale til din uteplass som gir fasaden, gjerdet eller balkongen et friskt og moderne preg. WoodPlastics produkter er produsert i en moderne og økologisk sammensetning av 60% PEFC™-sertifisert tre og 40% plastpolymer. Med komposittheller får du utseendet og følelsen av ekte tre, men uten risiko for flis i føttene.

Hvorfor skal du velge WoodPlastic?

Komposittheller fra WoodPlastic i motsetning til vanlig treverk krever ikke sliping, voks eller olje for å tåle ytre slitasje. Det naturlige og trendy utseendet tåler både sol og regn og beholder sin attraktive finish og farge år etter år. Skulle du søle, tørk det av umiddelbart for å unngå uønskede flekker. I tillegg gir WoodPlastic opptil 25 års garanti mot insekt-, råte- og soppskader.

Hvilke av WoodPlastics produkter tilbyr Furniturebox?

På Furniturebox tilbyr vi noen av WoodPlastics mest populære komposittheller - Forest, Forest Plus, Rustic og Star i en rekke ulike farger for at akkurat du skal finne rett stil og følelse for uteplassen din.

Mer fra: Wood Plastic
Dette synes våre kunder
Trustpilot