#YesFurniturebox

Vi elsker å se dine bilder på våre produkter! Det kan være vi ber deg om lov til å bruke disse bildene til markedsføringsformål i våre egne kanaler for å publisere dem på vår hjemmeside, i sosiale kanaler som Instagram, Facebook, Pinterest, blogg, nyhetsbrev og andre kommunikasjonskanaler.

Ved å svare på vår forespørsel med hashtaggen #yesfurniturebox, godkjenner du følgende:

Du gir Home Furnishing Nordic AB (Org. nr 556780-9685) en ikke-eksklusiv, global rett til å bruke de bildene som du har markert med #yesfurniturebox i markedsføringsformål i alle kommunikasjonskanaler.

Du bekrefter hermed at:

  1. Du eier alle rettighetene til bildene dine.
  2. Du har tillatelse fra enhver person som vises på bildene dine til å tildele rettighetene her.
  3. Home Furnishing Nordic AB vil ikke krenke rettighetene til noen tredjepart eller bryte noen lov.
     

Hermed frigjører du Home Furnishing Nordic AB fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene og immaterielle rettigheter til dem i forbindelse med de beskrevne bruksområdene ovenfor. Du befrier og aksepterer også å holde Home Furnishing Nordic AB og personer som handler på vegne av selskapet fri fra alle påstander, krav og forpliktelser uansett karakter, i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Om du vil trekke tilbake ditt samtykke om å dele dine bilder med oss, vennligst kontakt vår kundeservice på info@furniturebox.no.

Gjennom å svare #yesfurniturebox godkjenner du at du har lest og er forstått med vilkårene som står ovenfor.

Hva innebærer #yesFurniturebox for deg?

Ditt bilde kommer til å bli synlig for alle som følger Furniturebox. La bildene dine inspirere andre, samtidig som du forhåpentligvis får noen nye følgere på kjøpet! Har du andre spørsmål, vennligst ta kontakt med oss på: info@furniturebox.no

/Team Furniturebox

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.