topBlock

Black Week & Black Friday
tilbud 2023

Sign up & få ekstra rabatt på Black Friday salget

Black Friday nærmer seg! Sign up til Furniturebox nyhetsbrev og vær først ute til å ta del av våra beste deals. Dessuten får du en rabattkode på 5% til å bruke under salget. Happy shopping!

Jeg godkjenner Furniturebox integritetspolicy.

Black Friday 2023 - tilbud på 50 000+ produkter

Opplev årets største SALGSdag Black Friday og ta sjansen å kjøpe møbler og innredning til uslåelige priser. Den fjerde fredagen i november lader vi opp med helt fantastiske tilbud på møbler og innredning til hjemmet.

Vi på Furniturebox er glade for å kunne tilby dere fantastiske tilbud og rabatter til ære for årets største shoppingdag. Vi guider deg gjennom våre fantastiske Black Friday tilbud, sånn at du kan gjøre de beste funnene uansett om du er ute etter en skikkelig behagelig seng, eller lekre designlamper. Hvorfor ikke passe på å shoppe de perfekte julegavene under Black Friday, til deg selv eller noen andre? Sjekk ut vårt store utvalg og velg favorittene dine.

Når er det Black Friday i Norge?

Skriv opp den 25. november i kalenderen og forbered deg på den største SALGS-festen noensinne! Pass på å spare tusenlapper på billige møbler og innredningsstasj, under Furnitureboxs Black Friday. Opplev Black Friday uten stress, trengsel og lange køer - shopp designprodukter innen møbler og innredning til utrolig rabatterte priser. Handle i fred og ro hjemmefra og deretter få pakken levert hjem.

Hva er Black Friday?

Black Friday har sine røtter i USA og er den største shoppingdagen på året. Den fjerde torsdagen i november, etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, avfyres startskuddet for en fire dagers ekstraordinær shoppingweekend. År 2010 nådde Black Friday den norske marken og har siden det tiltrukket seg oppmerksomheten til flere store norske interiørkjeder og e-butikker. Black Friday har siden slått rekorder hvert år når det gjelder salg på nett.

Hvor lenge varer Black Friday deals?

Hos Furniturebox kommer du til å finne fantastiske tilbud under hele Black Week. Black Week varer helt frem til Cyber Monday, der du har en hel uke på deg til å shoppe online.

Hvilken tilbud på møbler og innredning kan jeg shoppe hos Furniturebox?

Hos oss kan du regne med å shoppe møbler og innredning til veldig nedsatte Black Friday-priser. I vårt store sortiment finner du et stort utvalg av produkter innen møbler og hjemmeinnredning av topp kvalitet. Med håndplukkede produsenter og leverandører av høyeste klasse, kan vi tilby møbler av både moderne og klassisk design, eksklusive, forskjellige og rimelige møbler. Her finner du alt fra senger, sofaer, spisegrupper og oppbevaringsmøbler til tepper og belysning. Furniturebox har møbler og innredning for deg som ønsker å skape et trendy, smart og stilig hjem.

Når er det Black Weekend?

Lørdagen den 27. november åpner vi portene til Black Weekend der du kan shoppe møbler og innredning til billige priser. Black Weekend varer frem til Cyber Monday tar over.

Black Friday 2022