Lave fraktkostnader
Rask levering
14 dagers angrerett

BLACK FRIDAY - Rabatt på 50 000+ produkter

Opplev årets største SALG-dag Black Friday og ta sjansen å kjøp møbler og innredning til uslåelige priser. Den fjerde fredagen i november lader vi opp med helt fantastiske tilbud på møbler og innredning til hjemmet. Med rabatter på opptil 70 prosent lavere pris har du muligheten til å spare tusenvis av kroner. Gjør helt utrolige funn under en mildt sagt magiske 24 timers-periode! Vi på Furniturebox er glade for å kunne tilby alle disse fantastiske tilbudene og rabattene, men tenk på at Black Friday er årets største onlinesalg. Med uslåelige tilbud og begrenset antall produkter så er det førstemann til mølla som gjelder. Så skynd deg og shoppe, gjelder så langt lageret rekker!

Black Friday! Ekstra rabatt på alt – inkl. SALG!

Black Friday nærmer seg! Årets største salg på Furniturebox.no med rabatt på alt! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en eksklusiv rabattkode som gir deg ytterligere 5% rabatt på salg! Dette får du virkelig ikke gå glipp av!

Få hjelp av våre eksperter under hele Black Weekend

Vår kundeservice har utvidet åpningstider hele Black Friday helgen, så du kan få hjelp med å finne det perfekte kjøpet og få raskt svar på spørsmål om våre produkter og tilbud. Vi hjelper gjerne med alle dine spørsmål både før, under og etter kjøp.

Black Weekend åpningstider:

  • Black Friday 27/11: 08.00 - 20.00
  • Lørdag 28/11: 10.00 – 14.00
  • Søndag 29/11: 10.00 – 14.00
  • Cyber Monday 30/11: 10.00 – 15.00

Kontakt kundeservice

Hva er Black Friday?

Black Friday har sine røtter i USA og er den største shoppingdagen på året. Den fjerde torsdagen i november, etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, går startskuddet for en fire dagers ekstraordinær shoppingweekend der hundretusener av personer som gir seg ut på jakt etter nedsatte produkter. Også om Black Friday ikke er en offisiell høytid så er det mange skoler og arbeidsplasser som stenges og gir muligheten til fri med shopping når den såkalte Black Friday weekend inntreffer. Hele shoppinghelgen avsluttes senere med en Cyber Monday som også markerer startskuddet for julehandelen.

År 2013 nådde tradisjonen Black Friday nabolandet sverige og ble lagt merke til av flere store svenske innredning kjeder og e-handelsbutikker. Netthandelen økte da med over 50% sammenlignet med samme periode året før, og siden det har Black Friday fortsatt å slå rekord for onlinesalg.

Når inntreffer Black Friday 2020

Skriv opp den 27. november i kalenderen, og forbered deg på den største SALG-festen noensinne! Opplev Black Friday uten stress, mye folk, lange køer og shopp designprodukter innen møbler og innredning til utrolige rabatterte priser hos Furniturebox. Handle i fred og ro hjemmefra til den tiden som passer deg og få pakken din levert til hjemmet.

Shopp Møbler & Innredning under Black Friday

I vårt store sortiment finner du et stort utvalg av produkter innen møbler og hjemmeinnredning av toppkvalitet. Med håndplukkede produsenter og leverandører av høy klasse kan vi tilby møbler av både moderne og klassiske design, eksklusive, annerledes og prisgunstige møbler. Her finner du alt fra senger, sofaer, spisegrupper og oppbevaringsmøbler til innredning og belysning. Furniturebox har møblene og innredningen for deg som vil innrede trendy, smart og fint. For at du som kunde skal kjenne deg 100% fornøyd med kjøpet ditt tilbyr vi lav frakt, 14 dagers angrerett og oppbæring.

Pass på å shoppe de perfekte julegavene under Black Friday, til deg selv eller noen andre. Hos Furniturebox kan du regne med å finne møbler og innredning til kraftige nedsatte priser. Vi guider deg gjennom Black Friday, sånn at du kan gjøre det beste kuppet uansett om du er ute etter en veldig bekvem seng, eller en lekker designlampe. Sjekk ut vårt store utvalg og velg ut dine favoritter!

Registrer deg på nyhetsbrev
Unike rabattkoder
De nyeste trendene
Inspirerende tips
Vennligst fyll i e-postadressen din
Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Furniturebox’ integritetspolicy.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.