Utendørs belysning

Utelampe

9stk produkter
2038465(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Dimbar
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Lys opp hjemmet ditt med flotte utelamper som gir en innbydende og hjemmekoselig atmosfære. Utelamper lyser opp i alle døgnets mørke timer og passer til alle tomtens steder. Se utendørslamper i både store og små modeller, forskjellige farger og materialer og med stilig design. Velkommen til å utforske Furniturebox sitt brede utvalg av utelamper billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hva bør jeg huske på når jeg velger en utelampe?

Start med å tenke på hvor du trenger belysning og hvor sterk den må være. Det er også greit å tenke gjennom hvilken type utelampe du ønsker, det vil si farge og materiale. LED-belysning er alltid et godt valg, og sparer dermed energi og kostnader. Det er også greit å dobbeltsjekke at lampen du har tenkt å plassere ute virkelig er beregnet for utendørs bruk. Heldigvis er alle lamper i denne kategorien designet for å plasseres utendørs og lyse opp tomten din.

Hvordan skal jeg plassere utelampene mine?

Avhengig av hvor du ønsker belysning, finnes det mange forskjellige steder utelampene kan plasseres. Hengende utelamper ser flotte ut på terrassen, balkongen eller som dekorasjon i trær. Du kan plassere utelamper i modellen av en stolpe ytterst på oppkjørselen din slik at de lyser opp veien. Utelampe med solceller er perfekt å ha i hagen som lyser opp blomstene og avlingene dine så fort det begynner å bli mørkt. Det er også fint å kombinere utebelysningen din med pullerter i samme serie som vegglampen som gir en stilig følelse. Mulighetene er mange, plasser utelampen din der du opplever størst behov for belysning.

Hvilken modeller av utelamper kan jeg kjøpe?

Hos oss på Furniturebox finner du utelamper i mange ulike modeller og design. Bla blant klassiske så vel som moderne lamper for utendørs bruk. Du finner også hengende utelamper og lyslenker for vakker dekorasjon. Hos Furniturebox finner du utelamper som passer til alle hjem.

Hva er fordelene med utendørs belysning?

I tillegg til å lyse opp på en praktisk og attraktiv måte, er den også god mot innbruddstyver, da de gjerne unngår opplyste steder. Plasser utelysene dine rundt i huset og installer også utendørslys med en bevegelsesdetektor. En kombinasjon av lamper som lyser i alle mørke timer og lamper som lyser når du kommer nærme gir god effekt. Med lys i mørket får du ekstra trygghet.