Utendørs belysning

Solcellelampe & solcellebelysning

125stk produkter
946434(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Dimbar
Utseende
Ønsker du å lyse opp hagen din på en miljøvennlig og økonomisk måte, har du kommet til rett sted. Ved å plassere ulike lamper som drives av solceller får du ikke bare vakker belysning, du slipper også å trekke i kabler og spare kostnader på strømregningen. Hos oss på Furniturebox finner du et bredt utvalg av solcellelamper i ulike design, både med eller uten sensor. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer en solcellelampe?

Lampen er bygd opp av solceller som absorberer lys og omdanner det til energi, som så lader batteriene i lampen. Når det så begynner å bli mørkt vil lampen sakte begynne å lyse og jo mørkere det blir, jo sterkere blir lyset.

Hvordan lader jeg solcellebelysning?

For å lade belysningen trenger du sollys. Så med andre ord, lampen lades på dagtid og lyser så om kvelden/natten. Jo mer sol lampen får, jo mer batteri har den til å lyse med. Det trenger heller ikke være strålende sol for at lampen skal lade. Lampene lades også på de overskyede dagene slik at du får kveldsbelysning selv om solen ikke har vært fremme. Du må imidlertid være oppmerksom på at lampen ikke vil lyse like sterkt som på sommeren, da ladetiden sannsynligvis har vært kortere.

Kan jeg ha solcellelampe innendørs?

Absolutt! Bare sørg for at den har tilgang til lys slik at den kan lades om dagen og tennes om kvelden. Fordelen med solcellebelysning er at de ofte kan plasseres etter behov der det ikke er behov for elektrisk tilkobling.

Hvor kan jeg kjøpe solcellebelysning?

Hos oss på Furniturebox finner du solcellebelysning i alle mulige utførelser. Kanskje du ser etter en solcellebelysning til hagen din som vil lyse opp blomstene dine? Eller en lyslenke som skal pryde trær og balkongrekkverk? Uansett hvilken type belysning du er ute etter, vil du garantert finne den her hos oss på Furniturebox.

Hva er de ulike modellene for solcellebelysning for utendørs bruk?

Du finner en rekke forskjellige modeller av lamper drevet av solceller. Bla gjennom fin dekorativ belysning, spotlights og downlights. Du kan også se på fine solcellelykter og runde solcellelamper som er perfekte å dekorere terrassen, balkongen og uteplassen med. En hengende solcellelampe fungerer perfekt i trær og gir en vakker glød til kvelden.

Hva er fordelene med å velge solcelledrevet belysning?

Ved å kjøpe en solcellelampe utendørs kan du lyse opp hagen din uten at det koster deg noe ekstra. Siden lampen drives av solens energi, trenger du ikke kontakt med en stikkontakt. Så du får med andre ord vakker belysning i hagen uten at det er synlig på strømregningen.