Utendørs belysning

Fasadebelysning

98stk produkter
6acc64144474ec9eaf924267423b844d588d049e.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Dimbar
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Velkommen til å utforske vår fasadebelysning for å få inspirasjon til hvilken utelampe du skal velge. Vi tilbyr et bredt utvalg av fasadelamper som passer til alle stiler og design. Det betyr at enten du er på jakt etter en moderne vegglampe eller en klassisk vegglampe, så finner du den garantert her hos Furniturebox!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan skal jeg plassere min fasadebelysning?

Det beste ved plassering av fasadebelysning er å ha den vendt nedover. Slik kan du se hvor du setter føttene når det er mørkt og unngå om det er glatt eller lignende. Plasser utebelysningen din på husveggen, ved siden av en vegg eller ved garasjen for å lyse opp de mørke timene.

Hva skal jeg tenkte på når jeg velger fasadebelysning?

Når du skal velge utelamper er det viktig å vurdere hvor du trenger belysning og til hvilket formål. Du må også tenke gjennom hvilken type lys du ønsker og hvordan du vil at lyset skal rettes. Avhengig av husmodell og behov, finnes det utebelysning i ulike modeller.

Hvilke ulike typer fasadebelysning finnes det?

Hos oss på Furniturebox finner du en rekke modeller av fasadebelysning. Se gjennom vegglamper, vegglykter, taklamper og mange flere. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet til gode priser. Noe som gjør oss sikre på at du blir fornøyd med din nye fasadebelysning.

Kan jeg montere fasadebelysning selv?

Skal du installere belysning utendørs, kan du gjøre det selv hvis du monterer med svakstrøm. Denne brukes hovedsakelig til belysning av en husvegg eller trær og busker. Skal du i stedet lyse opp entré eller garasje, kreves det sterk kraft. For at dette skal monteres riktig anbefaler vi å ansette et profesjonelt firma som sørger for at alt stemmer.

Hvorfor er det viktig med fasadebelysning?

Vi tilbringer mye tid inne i husene våre, noe som betyr at vi lett kan glemme utsiden. Ved hjelp av utebelysning til fasaden gjør du det enklere for eventuelle gjester og skaper en innbydende følelse. Du lyser også opp det vakre huset ditt slik at du kan nyte det til alle døgnets tider. Du velger selv om du vil lyse opp hele fasaden med utelamper eller bare plassere to lamper i entréen. Uansett hva du foretrekker, tilfører vegglamper mye til helhetsinntrykket av hjemmet ditt.