Vinduslamper

Vinduslampe på fot

348stk produkter
Deals
Sorter etter
1382491(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Leter du etter en vakker stående vindusbelysning til å dekorere vinduskarmen med? Da har du kommet til rett sted! Hos Furniturebox finner du massevis av stilige vinduslamper til fots for både store og små vinduskarmer. Dekorer med belysning og lys opp vinduene dine med stående vinduslamper i forskjellige størrelser, stiler og farger. Sjekk utvalget vårt på nett og kjøp stilige og billige vinduslamper på fot i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hva bør jeg tenke på når jeg skal kjøpe vinduslampe på fot?

I motsetning til flertallet av lamper, brukes gulvlamper til fots oftest som et dekorativt element i hjemmet, noe som gjør at kravet til belysning ikke spiller like stor rolle. Stående lamper i vinduet brukes hovedsakelig som stemningsbelysning fremfor punktbelysning eller generell belysning. Velg gjerne en vinduslampe på sokkel som gir et diffust og varmt lys fremfor lyst og kaldt fordi det gir rommet et roligere og koseligere inntrykk. Det finnes mange stilige vinduslamper til fots, så ikke glem at selv om designet er viktig, bør du også tenke på størrelsen og høyden på lampen. Ikke glem at bordlampeskjermen også er viktig å ta hensyn til.

Hvor høy vinduslampe på fot skal jeg velge?

Når du skal velge hvor høy vinduslampe du skal kjøpe, er det viktig å ha vinduets proporsjoner i bakhodet. En liten vinduslampe på stativ i et stort vindu kan lett føles feilplassert, mens en overdimensjonert vinduslampe kan skjule både lys og utsikt. Står vinduskarmen din høyt oppe, for eksempel i høyde med en vask på kjøkkenet, risikerer du at du ser rett inn i lyskilden hvis lampen står for høyt eller lavt. Det er ikke bare høyden som betyr noe, du må også ta hensyn til størrelsen på vinduskarmen når du kjøper en stående vinduslampe. Pass på at bunnen av vinduslampen passer på vinduskarmen og la det være noen centimeter rundt. I tillegg til disse retningslinjene kan du eksperimentere og teste hvilken størrelse og høyde på vindusvinduet som passer ditt hjem best.

Hvilken modeller på stående vinduslamper tilbyr Furniturebox?

Her på Furniturebox har vi samlet flere hundre forskjellige modeller av vinduslamper på fot slik at du kan finne en lampe som passer stilen din. Vi har vinduslamper på fot til kjøkken, stue og alle andre rom i boligen. Svarte vinduslamper, runde glassvinduslamper, moderne og trendy vinduslamper eller klassiske og tidløse bordlamper. Hos oss finner du alt for å sette ditt eget personlige preg på vinduskarmen.