Vinduslamper

Hengende vinduslampe

1 352stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1393326(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Er du ute etter stilig vindusbelysning som ikke tar mye plass i vinduskarmen, er hengende vinduslamper noe for deg. Dekorer vinduene dine med stilig hengende vindusbelysning og skap mer plass til planter og interiørdetaljer i vinduskarmen. Hos Furniturebox finner du både store og små hengende vinduslamper i flere forskjellige farger og stiler. Velkommen til å utforske utvalget og kjøp dine hengende vinduslamper online i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper hengende vinduslampe?

Når du skal velge hengende vindusbelysning er det lurt å ha noen punkter å ta utgangspunkt i. Begynn med å tenke på hvor du skal plassere den hengende vindusbelysningen. Du kan med fordel bruke hengende vinduslys på andre steder enn vinduet. Heng to vinduslamper over kjøkkenbenken eller bruk dem som et genialt alternativ til nattbordslamper. Når du skal velge hengende vindusbelysning bør du også vurdere hva slags lys du ønsker og trenger. Er du på jakt etter stemningsfull vindusbelysning eller trenger du kanskje sterk belysning og retningslys. Størrelsen på vinduet ditt påvirker også valg av vinduspendel og hvor mange hengende vinduslamper du trenger. Hvis du har flere vinduer i samme rom, kan du tenke på om du vil ha like hengelamper i alle vinduer eller om du vil mikse.

Kan jeg blande forskjellige hengende vinduslamper i ulike vinduer?

Ønsker du en enhetlig og sammenhengende stil i hjemmet, kan du velge å ha de samme hengende vinduslampene i samme rom. Du kan også velge ulike vindusoppheng som går i samme stil for å skape en rød tråd i rommet. Ønsker du et mer lekent inntrykk kan du blande ulike typer hengende vinduslamper. Det setter et personlig preg på rommet.

Hvor høyt skal jeg henge vinduslampa mi?

Når det gjelder vinduslampeoppheng har høyden en viss betydning. En retningslinje er at din hengende vinduslampe skal plasseres rundt 152-170 cm over gulvnivå. Ofte skal vinduslampen henge lavere enn du tror slik at du slipper å se rett inn i en sterk lyskilde når du ser ut av vinduet. En god idé er å anta at toppen av belysningen skal være i øyehøyde. Dette er kun retningslinjer, så prøv deg frem og se hva du synes er vakrest i akkurat ditt hjem.