Lamper

Vinduslamper & vindusbelysning

1 697stk produkter
Deals
Sorter etter
236330aa2fa7d273a6ede30dae48c0925d5bb4a1.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Lys opp vinduene dine med stilige vinduslamper. Det sies at hvert rom skal ha fem til ti lyspunkter for å være godt opplyst og hvilken bedre måte å komplementere hjemmebelysningen med fine vinduslamper. Ved hjelp av vindusbelysning kan du skape både stemningsfull og praktisk belysning i hele boligen. Hos oss på Furniturebox finner du et stort utvalg stilige og billige vinduslamper på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hva slags vinduslampe bør jeg velge?

Når du skal kjøpe en vinduslampe er det greit å tenke på formålet med lampen. Tenk over om du er på utkikk etter en koselig vinduslampe med dempet lys eller om du trenger sterk belysning i vinduskarmen. Når du skal velge lampe til vinduet kan du også tenke på hvordan du ønsker at lyset skal spre seg. En vinduslampe i glass eller med synlig lyspære får lyset til å spre seg, mens en vinduslampe med lampeskjerm som ikke slipper gjennom lyset, i stedet leder lyset opp eller ned. Tenk også på hvor du skal plassere vinduslampen din for å avgjøre om du vil ha vinduslampen hengende eller stående i vinduskarmen.

Skal jeg velge en vinduslampe på fot eller en hengende vinduslampe?

En hengende vinduslampe passer perfekt hvis du har en liten vinduskarm men likevel ønsker å lyse opp vinduet. Hengende vinduslamper kan være litt mer komplisert å installere enn en stående vinduslampe, men fordelen er at du får mer plass på vinduskarmen til planter og annen innredning. En vinduslampe på fot kan ta litt mer plass, men er enklere å installere og du kan også flytte rundt på vinduslampen din enkelt etter behov. Til syvende og sist er ditt valg av hengende eller stående vinduslampe først og fremst en smakssak.

Må jeg plassere vinduslampen min i vinduet?

Du kan selvfølgelig pynte med vinduslys andre steder i hjemmet! Vinduslamper kan fungere til flere forskjellige formål. En vinduslampe med fot er perfekt for å lyse opp et mørkt hjørne i stua eller som leselampe på barnas soverom. En hengende vinduslampe blir en stilig og praktisk punktbelysning over vasken eller kjøkkenøya. Bare fantasien setter grenser for hvordan du kan dekorere med vinduslamper.