EGLOCiglie Leselampe

Eglo

PRIS- PRESSET
1 695
NOK
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Forventet levering: 12-20 hverdager
Delbetale fra: 123 NOK/Måned
Varemerke:EgloAntall lyskilder:1 stSokkel:E14Farge base:SvartArtikkelnummer:1734201Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Eglo Ciglie Leselampe
EgloCiglie Leselampe
Øvrig
Varemerke
Eglo
Sokkel
E14
Farge base
Svart
Energiklasse
A++ - E
Lyskilde inkludert
Nei
IP-Klasse
IP20
Mål
Lengde
18 cm
Høyde
18 cm
Antall
Antall lyskilder
1 st
Artikkelnummer: 1734201
Forventet levering: 12-20 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Eglo
Eglo
EGLO - dekorative belysningsløsninger for alle hjem rundt om i verden

Er du ute etter kvalitetsbelysning i forskjellige stiler, er EGLO akkurat rett for deg. Velg mellom tidløs belysning i form av forskjellige taklamper, pendellamper, bordlamper, spotlights, baderomsbelysning og utendørsbelysning. EGLO - lyser opp hverdagen din

Startsignalet for Eglo var i 1969 da Ludvig Obwieser lanserte selskapet for og så åpne sin egen fabrikk i Østerrike. De etablerte seg i Europa på 1980-tallet og har siden utvidet seg og er i dag en av de ledende europeiske armaturprodusenter.

Fokus på kvalitet, miljø og bærekraft

Deres suksess med moderne belysning er et bevis på at kundetilfredshet er på topp. Uansett hvilken stil du har hjemme, kan du finne noe som passer både deg og dine behov. Velg mellom det trendy og tidløse eller det klassiske og holdbare. EGLO beskytter miljøet ved å bruke resirkulerbar og miljøvennlig emballasje og ved å bruke desentraliserte lager for å holde transportene så korte som mulig. Velkommen til EGLO hos oss på Furniturebox.

Mer fra: Eglo