Taklamper

Plafond

791stk produkter
Deals
Sorter etter
1753198(9).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Liten gang uten plass til hengende taklampe? Da kan det være en plafond du er ute etter. Hos Furniturebox finner du billige plafond av god kvalitet. Vi har både plafonder med vanlig lyspærer og takplafonder med LED for deg som ønsker å forbruke mindre energi. Vi har plafonder for alle interiørstiler, uansett funksjon, form og utseende. Sjekk ut våre stilige plafonder og klikk enkelt hjem din favoritt online.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en plafond lampe?

En plafond er en slags lampe som monteres tett inntil taket, i motsetning til en hengende taklampe. En plafondlampe kan også monteres på veggen, for eksempel en veggplafond. Plafonder er helt topp å plassere i gangen og på badet eller andre mindre rom hvor man ønsker generell belysning. Du kan selvfølgelig også montere veggplafond eller takplafond på soverommet eller i stuaen. Hos oss på Furniturebox finner du plafonder i ulike design og utførelser slik at du kan velge den som passer hjemmet ditt best.

Hvordan setter man opp en plafond?

Montering av en takplafond er enkelt. Plafonden kommer ofte med krokoppheng, som gjør at du kan montere plafonden din ved å henge den fra taket på en eksisterende takkrok. Hvis takplafonden skal monteres med takplate, kan det hende du må borre i taket. Forskjellen på en palfond med krok og en med takplaten er at plafonden med takplate sitter litt nærmere taket. Sørg for å lese instruksjonene for å vite nøyaktig hvordan du henger plafonden skal henges opp. Husk å alltid slå av strømmen ved montering av lamper.

Kan jeg kjøpe fine plafonder på Furniturebox?

Selvfølgelig kan du! Takplafonder så lenge ut på en og samme måte og kunne ofte ses på som et nødvendig onde i stedet for en vakker interiørdetalj. I dag produseres plafonder i flere forskjellige stiler og størrelser og å ha en plafond som taklampe har blitt stadig mer populært. Tenk på form, funksjon og om du vil at takplafonden skal stikke ut eller gli inn i omgivelsene. Enten du er ute etter en liten plafond eller en stor iøynefallende takplafond, har vi noe for deg. Når det kommer til plafondens utseende, er det flere forskjellige å velge mellom. En plafond som er som en krystallysekrone ser vakker ut i stuen, mens et enklere og klassisk plafond passer godt som en lampe i gangen. En svart takplafond eller en takplafond i messing gir hjemmet ditt et trendy og stilbevisst inntrykk. Hos Furniturebox finner du et stort utvalg av plafonder.