Taklamper

Krystallkrone & lysekrone

201stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1370309(5).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Krystallysekroner har lenge vært assosiert med en mer antikk, klassisk og luksuriøs interiørstil, men i våre dager finner du også moderne krystallysekroner og lysekroner i unike design. Ettersom krystaller og lysekroner har blitt mer tilpasset et større publikum, er det noe for ethvert hjem og lommebok. Hos Furniturebox finner du mange stilige og billige krystallysekroner på nett. Sjekk utvalget og klikk hjem din krystallysekrone eller lysekrone til en god pris i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken stil bør jeg velge for lysekronen min?

Begynn med å tenke på hvilken lysekronestil som matcher hjemmet ditt og interiørstilen din. Er det en moderne lysekrone du leter etter eller passer en krystallysekrone i antikk og klassisk stil bedre hjemme hos deg. Tenk også på hvor i hjemmet du bør plassere lysekronen din slik at du vet om du skal se etter en liten eller stor lysekrone.

Hvordan dekorerer jeg med en krystallysekrone eller lysekrone?

Du kan velge å kjøpe en stor krystallysekrone, henge den midt i rommet og la den ta opp plass. På denne måten blir det midtpunktet i rommet og en iøynefallende interiørdetalj i hjemmet ditt. Du kan også kjøpe en liten krystallysekrone og henge den over et sidebord eller i et hjørne for en mer diskret følelse. Våg å tenke utenfor boksen når du skal pynte hjemmet ditt med krystallkroner og lysekroner. Du trenger ikke begrense deg og henge krystallysekronen i soverom eller stue. La krystallysekronen din være et luksuriøst lyspunkt på kjøkkenet eller hvorfor ikke plassere krystallysekronen på badet! Bare sørg for at den tåler fuktige rom.

Hvordan bør jeg rengjøre krystallysekronen min?

For at krystallampen din skal skinne og beholde sin glans og lyst, må prismene rengjøres fra tid til annen. En anbefaling er å støvsuge krystallampen kontinuerlig slik at du trenger å vaske den sjeldnere. Når du skal rense krystallysekronen din er det greit å la den henge, men det er viktig å passe på at strømmen er av og at lyspærene ikke er varme. Legg myke håndklær på gulvet under lampen for å fange opp eventuelle krystalldeler som kan falle ned. Start med å tørke støv av krystallysekronen og deretter spraye krystallspray som er beregnet på rengjøring av krystallysekroner. Start fra toppen og jobb deg nedover. Det er viktig at du unngår å få væske på lyspærer, ledninger og kroppen til krystallysekronen. Etter å ha sprayet krystallsprayrens på alle prismer, la dem tørke seg selv. Etter noen timer, når krystallampen har tørket, kan du tenne lampene igjen. Lykke til!