Taklamper

Kjøkkenlampe & pendellampe

2 573stk produkter
Deals
Sorter etter
1393326(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Belysning i hjemmet er et must, men det er ikke bare funksjonen som er viktig. Hos oss på Furniturebox finner du kjøkkenlamper og pendellamper som ikke bare er funksjonelle, men også stilige. Vi har lamper i flere ulike stiler, farger og fasonger, så enten du leter etter en taklampe over spisebordet eller pendellamper over kjøkkenøya, finner du den her. Utforsk utvalget og klikk hjem stilige kjøkkenlamper og pendellamper til god pris og kvalitet.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan innreder jeg med en pendellampe?

Det er ikke vanskelig å dekorere hjemmet med pendellys. De ser faktisk bra ut i alle rom. I tillegg til de åpenbare alternativene som å bruke en pendel som taklampe på soverommet eller som en hengende kjøkkenlampe, kan du også plassere pendellamper som punktbelysning i hjemmet. Hvorfor ikke bruke pendellamper som nattlamper over nattbordene eller lyse opp et hjørne i stuen. Heng flere pendellamper i forskjellige høyder for å skape en vakker og iøynefallende lyskonstellasjon eller la en enkelt pendel lyse opp i vinduet. Du kan også bruke din hengende lampe som leselampe ved din favoritt lenestol. Når du skal velge en pendel, kan du ta utgangspunkt i rommets interiørstil eller blande ulike stiler. En kjøkkenlampe i retrostil er en kul kontrast over et moderne spisebord, mens en taklampe i tre kan gi et varmt og koselig inntrykk. Mulighetene er endeløse og bare fantasien setter grenser.

Hvilke lamper bør jeg velge på kjøkkenet og spisestuen?

Riktig kjøkkenbelysning setter stilen samtidig som den er praktisk og funksjonell. Når du kjøper en taklampe til kjøkkenet er det derfor viktig å tenke på både design og funksjon. En taklampe over kjøkkenøya kan gjerne gi retningsbestemt punktbelysning når du lager mat og baker. Har du en stor kjøkkenøy kan du med fordel velge en pendel med tre lamper eller henge to små kjøkkenlamper i taket for å få mer belysning. Når det kommer til taklys over spiseplassen, er det lurt å tenke over hvordan du bruker spisebordet ditt. Er spisestuen kun for koselige middager med familie og venner eller brukes spisebordet også som skrivebord til jobb og lekser. En kjøkkenlampe i industristil med synlige lyspærer kan gi et sterkt og rettet lys, mens en pendel i glass kan gi en større og mykere lysspredning. Tenk over hva slags belysning du og din familie trenger. Du kan også velge hengende taklamper med dimmer over kjøkkenbordet for enkelt å justere lysstyrken etter behov.

Hvor høyt skal lampen henge over spisebordet?

Når du skal henge lampen din over spisebordet ditt er høyden a og o. En retningslinje å følge er at kjøkkenlampen skal henge cirka 60-75 cm over bordet hvis den er av en større modell. En liten kjøkkenlampe kan du henge ca 55-65 cm over bordet. Det viktigste er at du kan se personen som sitter overfor og ikke bli blendet. Skal du henge mer enn en taklampe over kjøkkenbordet, bør du henge dem med ca 80 cm mellomrom. Siden alle pendellamper har ulik design og layout og gir ulik belysning, er det viktig at du prøver deg frem til tross for disse retningslinjene. Mål og test for å se hvordan lyset faller over bordet før du monterer kjøkkenlampen.

Hvilken stil skal jeg ha på kjøkkenlampen min?

Å velge taklampe over kjøkkenbordet er fremfor alt en smakssak. Du kan følge spisestuens eksisterende interiørstil eller velge en annerledes og vågal kjøkkenlampe. Du blir ikke lei av en klassisk og tidløs hvit eller sort kjøkkenlampe i utgangspunktet. Er du modig kan du ta svingene og velge en moderne kjøkkenlampe som kan sette stilen i spisestuen. Husk at størrelsen på taklampen også betyr noe. En stor kjøkkenlampe blir midtpunktet på kjøkkenet, mens flere små pendellamper kan gi et mer diskret inntrykk. Uansett hvilken utforming av kjøkkenlampe du er ute etter, finner du den hos oss på Furniturebox. Vi har nedhengt takbelysning til både det store og det lille kjøkkenet.