Sengelampe

Sengelampe til vegg

316stk produkter
Deals
Sorter etter
535228(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Egnet til
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Har du et lite soverom er nattbordslamper på veggen et perfekt alternativ. Ved hjelp av en vegghengt nattlampe får du ikke bare plass til mer på nattbordet, du får også et ryddig og ryddig inntrykk. Hos Furniturebox finner du nattbordslamper til vegg i flere ulike interiørstiler slik at du kan velge vegg nattbordslampe etter stil og lommebok. Enten du er på utkikk etter en vegglampe til barnerommet eller ditt eget soverom, har vi alternativene for deg. Velkommen til å utforske utvalget og kjøp dine stilige nattbordslamper til vegg billig på nett i dag.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er lurt å tenke på når jeg kjøper en vegglampe til soverommet mitt?

Ulike modeller av veggmonterte nattbordslamper gir forskjellige typer belysning og følelse på soverommet ditt. Når du velger nattbordslamper til veggen, bør du derfor vurdere om de skal være dekorative eller om du også trenger funksjonell belysning. Er du en person som leser bøker om kvelden eller avisen om morgenen? Da bør du investere i praktisk belysning. Dette betyr ikke at du trenger å velge bort de fancy vegglampene. Hos oss i Furniturebox finner du mange nattbordslamper på veggen som er både funksjonelle og stilige. Hvis du vil ha det beste fra to verdener, velg en nattbordslampe til veggen som er dimbar. På denne måten kan du enkelt kontrollere lysstyrken etter behov.

Hvor høyt oppe på veggen skal nattbordslampen plasseres?

Sengelampens veggplassering er viktig for å få riktig belysning. Med riktig plassering av soveromsbelysning kan du skape både stemningslys og praktisk lys for kveldene du ønsker å lese. Når det gjelder høyden på nattbordslampen over sengen, er det noen retningslinjer som kan være greit å kjenne til. En tommelfingerregel er å måle ut ca 20 cm fra sengekanten og så skal det være ca 60 cm opp til selve nattbordslampen. Det er alltid unntak fra reglene og det viktigste er at du får god høyde på nattbordslampen din slik at du ikke blir blendet av lyset. Dersom du ikke har nattbord på begge sider av sengen, kan det i stedet være lurt å investere i en vegglampe i dobbel modell. Du kan montere en dobbeltseng i midten av sengen slik at lyset kan vinkles i hver retning. Dette er også et godt alternativ hvis du er ute etter en nattbordslampe til en høy sengegavl.

Hvilken farge skal jeg velge på nattbordslampen til veggen?

Når du kjøper en vegglampe til soverommet er det greit å ta utgangspunkt i rommets eksisterende interiørstil. En hvit vegglampe gir et diskret inntrykk i et lyst soverom mens en svart nattbordslampe på veggen skiller seg mer ut. Ønsker du å få en luksuriøs og moderne følelse på soverommet, kan du velge en vegglampe i messing eller gull. En vegglampe i tre kan i stedet gi soverommet ditt en koselig og hjemmekoselig følelse. La fantasien løpe løpsk når du kjøper en nattbordsvegglampe og ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger, former og materialer for å finne det som passer ditt soverom best.