Sengelampe

Sengelampe bord

344stk produkter
Deals
Sorter etter
1809926(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Dimbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Rolig, harmonisk og koselig er stikkordene de fleste har i tankene når det er på tide å innrede soverommet med belysning. Ved hjelp av nattbord kommer du enkelt til dette. Fordelen med nattbordslamper er at de er enkle å installere og kan gi soverommet ditt både koselig stemningsbelysning og sterkere punktbelysning når du vil legge deg med en god bok. Hos Furniturebox finner du massevis av nattbordslamper til bord i ulike design, materialer og farger slik at du kan finne det som passer ditt soverom best. Velkommen til å utforske vårt sortiment og kjøpe ditt nattbord til en god pris på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hva bør jeg huske på når jeg kjøper en nattlampe til et nattbord?

Når du velger en lampe til nattbordet ditt, bør du først vurdere annen belysning på soverommet. Tenk på hva slags soveromsbelysning du vil at nattbordslampen skal gi. Trenger du å få koselig belysning i rommet eller er du på jakt etter praktisk belysning. Når du kjøper en bordlampe til nattbordet ditt kan du også tenke på hvilken stil og om du ønsker en stor nattlampe eller en sengelampe i liten modell.

Hvilken stil på nattbordslampe passer best til soverommet mitt?

En lampe til nattbordet ditt trenger ikke bare være praktisk og funksjonell, den kan også være stilig. Når du skal kjøpe en bordlampe til soverommet ditt, er det greit å ta utgangspunkt i rommets nåværende interiørstil dersom du ønsker at lampene skal gå i ett med resten av interiøret. Du kan også velge å la nattbordslampene skille seg ut og ta opp plass. En stående nattbordslampe i glass eller metall vil være et fint supplement til et moderne soverom. Velger du i stedet en bordlampe i tre, kan du skape en koselig og hjemmekoselig atmosfære. Når du har nattbordslampen stående på nattbordet, er det noe av det første du ser når du våkner om morgenen. Velg derfor en modell du synes er veldig fin når det er på tide å kjøpe nattbordslampe på fot.

Hvor stor skal nattbordslampen være?

En av de vanligste interiørfeilene når det kommer til soverommet er å velge feil størrelse på nattbordslampen. Feilen mange gjør er å kjøpe en sengelampe som er for liten i forhold til bordet og sengen. En rettesnor du kan ta utgangspunkt i er at nattlampen ikke skal være større enn en tredjedel av nattbordet. Når det kommer til høyden på nattbordslampen din, kan du måle nattbordet og ta utgangspunkt i det. En tommelfingerregel du kan bruke er å legge til ca 5-7 cm til denne høyden. Dette vil gi deg god belysning når du ønsker å lese før leggetid.